28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Türkiye'nin tek yenilgisiz takımı

Türkiye profesyonel liglerinde mücadele eden 150 takım arasında mağlup olmayan tek kulüp olan Araklıspor, aynı zamanda Avrupa'da da 7 yenilgisiz takım arasına girmeyi başardı.

Üçüncü Lig 2. Grup'ta mücadele eden Araklıspor, ligde oynadığı 13 maçta yenilmedi. Grubunda 31 puanla en yakın rakibi Bugsaşspor'un 5 puan önünde lider durumda bulunan yeşil siyahlılar, şu ana kadar oynadığı 13 maçta 9 galibiyet 4 beraberlik aldı. Araklıspor, bu maçlarda rakip filelere 19 gol gönderirken kalesinde sadece 7 gol gördü.

AVRUPA'DA DA 7 TAKIM ARASINDA

Türkiye'nin namağlup tek takımı olan Araklıspor'u aldıkları 1'er yenilgiyle Ankaraspor, Bugsaşspor, Bulancakspor, Bozüyükspor ve Gaziosmanpaşaspor izliyor.

Araklıspor, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'da da namağlup 7 takım arasında bulunuyor. Yeşil-siyahlı takımla birlikte Avrupa'nın yenilgisiz takımları şöyle;
İtalya'dan İnter, Belçika'dan Genk, Bulgaristan'dan Levski Sofya, Almanya 2'nci Lig takımı Hansta Rostock, Andora’dan Santacolomana, Norveç’den Notedden ve Moldova’dan Sheriff

HEDEF İKİNCİ LİG

Araklıspor Teknik Direktörü Orhan Cinemre, başarının ekip çalışmasından geçtiğini belirterek, "Uyum, samimiyet ve arkadaşlık çok üst düzeyde. Amacımız sezon sonuna kadar yenilmezlik unvanımızı sürdürerek İkinci Lig'e çıkmak. Bunun için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" diye konuştu.
aa
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2006 Salı 20:27:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?