22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Uçakta sürpriz imza

Milli takım kampına katılmak için Beşiktaş'ın özel uçağı ile İstanbul'a dönen Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'a özel ilgi vardı.
Siyah-Beyazlı oyuncular ve Kolot, boş bir kağıda sözleşme örneği hazırlayıp, genç futbolcuya imza attırarak şakalaştılar.

Sürpriz hazırlandı

Beşiktaş’ın Kayseri dönüşünde hareketli anlar yaşandı! Milli takım kampına katılmak için Siyah-Beyazlılar’ın özel uçağı ile İstanbul’a dönen Kayserispor’un iki yıldızı Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz’a büyük ilgi vardı. İki milli futbolcuya ayrıca özel bir sürpriz de hazırlanmıştı... Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk, ellerindeki boş bir kağıdı sözleşme örneği olarak düzenleyip, ‘Mehmet Topuz, 2010 yılına kadar Beşiktaş’tadır’ yazarak, genç futbolcuya imza attırdılar.

‘Ortam çok güzel’

Yönetici Mario Berk, “İlk kez uçakta imza attırıyoruz'' diye espri yaparken, Kolot, “Önce yönetimden onay alalım. Yoksa imza geçersiz olur'' diyerek arkadaşına takıldı. Gülüşmelere sahne olan bu diyalog sonrasında Mehmet Topuz, “İlk kez bu kadar sıcak ve esprili bir ortamda seyahat ediyorum. Ne sıcak bir aile'' diye konuştu. Topuz’un takım arkadaşı Gökhan Ünal’ın da yaşananları gülerek izlemesi dikkatlerden kaçmadı. Bu arada uçakta ayrıca Mustafa Doğan’ın 31. yaş günü de kutlandı.
Fanatik
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2007 Pazar 21:44:39
Güncelleme :27 Mayıs 2007 Pazar 22:21:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?