16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Ulusoy gözyaşlarını tutamadı

A Milli Futbol Takımı Bosna Hersek'i Ali Sami Yen Stadı'nda 1-0 yenerek 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası biletini cebine koydu. Maçın bitiş düdüğünün ardından en çok sevinen kişilerin başında şüphesiz Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy geliyordu. Malta, Moldova ve Yunanistan maçlarının ardından istifası istenen Ulusoy, maçın bitiş düdüğü ile birlikte gözyaşlarına boğuldu. Şeref tribününde oturan protokol üyeleri tarafından tek tek tebrik edilen Haluk Ulusoy, avcuyla yüzünü kapatarak dakikalarca ağladı.

ÇOK ÜZERİMİZE GELİNDİ

Maçın ardından br açıklama yapan Haluk Ulusoy; "Bu çocukları tebrik ediyorum. Çok sıkıntılı günler geçirdik. Çok üzerimize gelindi. Ben buradan babama, anneme, kardeşlerime ve aileme teşekkür ediyorum. Yıllarca babam bana "işlerinin başına geç" dedi. Ben bu ülkeye, bu bayrağa hizmet etmek istiyordum. Ne mutlu ki büyük başarılar kazandık. Bu zaferi en çok da Fatih Hocam için istiyordum. Fatih Hoca'nın üstüne çok gidildi. Ama o bu ülkenin yetiştirdiği nadide çiçeklerden. Yıllardır Türk futboluna hizmet etti. Futbolcu olarak etti, teknik direktör olarak etti. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda da Terim Hoca ile beraber olacağız. Ben Terim Hocamı bırakmak gibi bir düşüncem yok. Terim Hocamın da beni terk edeceğini düşünmüyorum"

...
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 02:11:12
Güncelleme :22 Kasım 2007 Perşembe 10:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Veysel ÖZPOLAT IP: 81.214.186.xxx Tarih : 22.11.2007 13:19:31

Vallahi benim diyen artistlere bile taş çıkartacak kadar iyi rol yapan ulusoy, ağlama numarasıyla bu güne kadarki hatalarını kapatacağını zannediyor. ulusal takımımızı milli kimliğinden çok uzaklaştırarak ve adeta bir kulüp takımı gibi yöneten ulusoy yüzünden neredeyse çok rahat gidebileceğimiz finallere gidemeyecektik. terim ve ulusoyun yönetim zaafiyetlerine rağmen finallere gidiyorsak bu ne kendilerinin nede prim için oynayan milli! oyuncularımızın başarısıdır. bu başarı karşılıksız seven ve halisane dua eden Milletimizin duası iledir. Türkiye için oynadığını iddia eden Milli! oyuncuları samimi ve gerçekten Milli Oyuncu gibi olmaya,oynamaya davet ediyorum ve çıkmış olduğumuz avrupa şampiyonası finalleri yolculuğunda başarılar diliyorum.