15
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ulusoy:Gün birlik olma günü

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, (A) Milli Futbol Takımı'nın hedeflerine ulaşması ve planlanan konuların yürütülmesi için teknik heyetle görüş birliği içinde olduklarını söyledi.

Futbol Federasyonu'nun Beylerbeyi'ndeki Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi'ndeki yönetim kurulu toplantısının ardından, Milli Takımlar Teknik Direktörü ve heyetiyle bir araya gelen Ulusoy, görüşmenin ardından basın mensuplarının karşısına geçti.

Toplantıda öncelikle geçmişin bir değerlendirmesini yaptıklarını, daha sonra da geleceği planladıklarını belirten Ulusoy, ''Önümüzdeki bir aylık dönemde yapılacaklar konusunda yönetimimiz ve teknik heyetimiz akıl, irade ve eylem ittifakı içindedir. Hedefe ulaşmak üzere planlanan konuların harfi harfine yürütülmesi için teknik heyetimizle görüş birliği içindeyiz'' dedi.

''TARİHİ BİR SORUMLULUK TAŞIDIĞIMIN BİLİNCİNDEYİM''

Oluşturdukları komitenin, uygulamalar sırasında milli takıma her türlü desteği sağlayacağını, kendisinin de sürekli olarak gelişmeleri takip edeceğini kaydeden Ulusoy, ''Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak tarihi bir sorumluluk taşıdığımın bilincindeyim. Hiçbir zaman sorumluluktan kaçmadım. Taşın altına elimi koydum. Şimdi de aynısını yapıyorum'' diye konuştu.

Futbol Federasyonu'nun bütün birimlerinin, alınan kararların ışığı altında görevlerini eksiksiz yerine getireceğini kaydeden Ulusoy, ''22 Kasım sabahına kadar olağanüstü bir hali yaşayacağız'' dedi.

''MİLLİ TAKIMIN SAHİBİ TÜRK MİLLETİDİR''

''Türk Milli Takımı'nın sahibi Türk Milleti'dir'' diyerek, başarıya yönetim, teknik heyet, medya ve milletin birlikteliğiyle ulaşacaklarını anlatan Ulusoy, şunları kaydetti:

''Gerek benim, gerek teknik heyetimizin bilgi, beceri ve deneyimleri, Türk Milli Takımı'nın 2008 Avrupa Şampiyonası'na gitmesi için yeterlidir. Yaşadığımız süreçte yazıları ve görüşleri ile katkı yapan tüm spor medyasına ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Eleştirilerden, gerçekten akıl ve güç alıyoruz. Başarıya yönetim, teknik heyet, medya ve milletimizin birlikteliğiyle ulaşacağız. Bugün milli takımımız ve diğer konularda hiçbir soru almayacağım. Gün birlikte olma, ortak bir duruş sergileme, bir kararlılığı gösterme ve hedefe hep birlikte ulaşma günüdür. Finallerde buluşmak üzere hepinizi saygıyla selamlıyorum.''

A.A
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 03:35:47
Güncelleme :20 Ekim 2007 Cumartesi 05:04:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADEM ÇELİK IP: 88.227.250.xxx Tarih : 19.10.2007 22:48:32

BUNLARDA RUH YOK RUHSUZ ADAMLAR İNSAN O ŞEHİTLER İÇİN TER DÖKER BE NE BİÇİM İNSANLARSINIZ YUNANLILARI YÜREKTEN KUTLUYORUM.İNŞALLAH ALLAHIMA DUA EDİYORUM BU RUHSUZLAR HİÇ BİR ZAMAN BAŞARILI OLAMASINLAR.ZATEN OLAMAYACAKLARDA.