22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ümit Milli Takımı aday kadrosu açıklandı

15. Avrupa Şampiyonası 2. Eleme Grubu’nda 25 Mart Cuma günü İstanbul’da Arnavutluk, 29 Mart Salı günü de deplasmanda Gürcistan ile karşılaşacak Ümit Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı.
Aday kadroya çağrılan 24 futbolcu şöyle:
Semih Şentürk, Mahmut Hanefi Erdoğdu (Fenerbahçe), Fevzi Elmas, Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Adem Koçak, Tayfun Cora, Tolga Zengin (Trabzonspor), İbrahim Akın (Beşiktaş), Fahri Tatan (Çaykur Rizespor), Mehmet Çoğum (Gaziantepspor), Bilal Kısa (Malatyaspor), Muhammed Yoldaş (Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor), Kerem Şeras (Gençlerbirliği), El Yasa Süme, Caner Altın (Samsunspor), Emre Güngör, Umut Bulut (Ankaragücü), Ali Turan, Mehmet Topuz (Kayserispor), Serhat Akyüz (İstanbulspor), Gökhan Kaba (Karşıyaka), Muslu Nalbantoğlu (NEC Nijmegen), Volkan Ünlü (FC Schalke 04), Deniz Baykara (Skoda Xanti).
Ümit milliler, 21 Mart Pazartesi günü Holiday Inn Marina Otel’de toplanarak, aynı gün ilk çalışmasını Ataköy sahasında yapacak.

HAKEMLER

Türkiye-Arnavutluk maçını, Belçikalı Joeri Van De Velde yönetecek. Ali Sami Yen Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmada, Vincent Despiegeleer ve Bart Vandeweghe de yardımcı hakem olarak görev alacak. Maçta 4. hakem Stephane Breda.
Yerel saatle 16.00’da Boris Paichadze Stadı’nda yapılacak Gürcistan-Türkiye ümit milli maçını ise Bulgar hakem Kostadin Kostadinov yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Ventzislav Gavrilov ve Detelin Bayaltzaliev. Maçın dördüncü hakemi ise Mirianov Radan.

BİLET FİYATLARI

Ümit Milli Futbol Takımı’nın İstanbul’da Arnavutluk ile yapacağı maçın bilet fiyatları da belirlendi.
Karşılaşma biletleri, numaralı ve kapalı tribünler için 7, yeni açık tribün için de 2 YTL’den önümüzdeki günlerde Biletix gişelerinden satışa sunulacak.

AA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2005 Cuma 14:12:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?