29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Umut Bulut siftah peşinde

Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da golcü oyuncu Umut Bulut, bu sezon 3 büyüklere karşı yaşadığı gol sessizliğine son vermek istiyor.

Önceki sezon 15 gol ile gol krallığı yarışını 4. sırada bitiren bordo-mavili takımın forvet oyuncusu Umut Bulut, 2007-2008 sezonunda da 12 golle yarışta iddialı durumda bulunuyor. Bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş karşısında gol kaydedemeyen genç futbolcu, hafta sonu Galatasaray ile yapılacak karşılaşmada hem bu sessizliğe son vermek hem de atacağı gol ya da gollerle yarıştaki iddiasını sürdürmek istiyor. Gökdeniz'in Rusya'ya gitmesinin ardından Trabzonspor'un gol yükünü de çeken Umut Bulut'un, Bordo-mavili forma ile Galatasaray'a karşı golü bulunmuyor.

Bu sezon Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile oynadığı maçlarda galibiyeti bulunmayan Trabzonspor, sarı-kırmızılı takım karşısında siftah yapmayı planlarken, golcü oyuncu Umut Bulut da takımının ve kendisinin 3 büyüklere karşı yaşadığı şansızlığa şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray karşısında son vermeyi planlıyor.

Ligde 2006-2007 sezonunda 15 gol atarak takımın en çok golünü atan oyuncusu olan Umut Bulut, Beşiktaş'a 2 Fenerbahçe'ye de 1 gol atmıştı. Golcü oyuncu önceki sezon da sarı-kırmızılı takıma karşı gol atma başarası gösteremedi. Bu sezon oynadığı 28 maçın 9'unda toplam 12 gol kaydetme başarısı gösteren Umut Bulut, takımının topladığı 41 puanın 21'ine imza attı. Umut Bulut, gol krallığı için 15 golle Fenerbahçeli Semih Şentürk, 13 golle yine Fenerbahçe'den Alex, Ankaraspor'dan De Nigris ve Beşiktaş'tan Holosko'nun ardından 12 gollü Sivasspor'dan Mehmet Yıldız ile birlikte yarışıyor.

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Umut Bulut, "Biz Galatasaray'a göre daha rahat bir takımız. Elimizden geleni yapıp maçı kazanmak istiyoruz. Bu sezon 3 büyük takıma karşı maç kazanamadık. Ben de gol atamadım. İnşallah, Galatasaray karşısında hem takımım hem de ben şansızlığımızı kırarız" diye konuştu.

Her maça gol atmak için çıktığını kaydeden Umut Bulut, bundan sonraki maçlarda da elinden geleni yaparak rakip fileleri havalandırmak istediğini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 13:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?