19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Ünlü golcü Kezman İstanbul'da

Fenerbahçe'nin yeni transferi Sırbistan Karadağlı golcü futbolcu Mateja Kezman, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. 

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu ve ailesiyle birlikte Atatürk Havalimanı'na inen Sırp golcüye, Sarı-lacivertli taraftarlar, yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Mateja Kezman, havalimanında yaptığı açıklamada, İstanbul'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe, sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da büyük kulüplerinden birisi. 100. yılında böylesine güzel bir kulüpte oynayacağım için çok mutluyum. Böyle önemli bir yılda başarılı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu. 

Sırp golcü, Fenerbahçe'de Rüştü, Appiah, Alex, Lugano ve yeni transfer edilen Devid De Souza'yı daha önceden tanıdığını ve duyduğunu kaydederek, "Ayrıca Zico ile çalışacağım için çok heyecanlıyım. O benim idolümdü. Ondan çok şey öğreneceğime inanıyorum" şeklinde konuştu. 

Basın mensuplarının, Sarı-lacivertli kulübün Şampiyonlar Ligi'nden elendiğini ve Avrupa'da yoluna UEFA Kupası'nda devam edeceğini hatırlatmaları üzerine de Kezman, "Böyle muhteşem ve çok önemli bir yılda elde etmek istediğimiz başarılardan bahsederken, UEFA Kupası'nı kazanmayı kastetmiştim. UEFA Kupası 1. turundaki rakibimiz olan Danimarka takımını eleyip, yolumuza devam etmek ve kupayı kazanmak istiyoruz" diye konuştu. 

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu da, yaptığı açıklamada, Sarı-lacivertli taraftarlara seslenerek, "Tüm taraftarlara, Yönetim Kurulu'na ve başkanımız Aziz Yıldırım'a verdikleri destekten ve gösterdikleri güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Yaptığımız çalışmalar sonunda başarılı bir transfer daha gerçekleştirdik. 100. yılımızı kutladığımız bu senede büyük hedefler planlıyoruz. Kezman da bu hedeflere büyük katkıda bulunacak bir oyuncudur. Tüm camiamıza hayırlısı olsun" diye konuştu. 

Devid De Souza'yı kadrolarına kattıklarını da hatırlatan Ekşioğlu, "Hedeflerimiz bunlardı. Bu transferleri gerçekleştirdiğimiz için mutluyum" şeklinde konuştu.



































































































































































iha
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2006 Pazar 01:02:36
Güncelleme :27 Ağustos 2006 Pazar 02:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?