26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Vakıfbank'tan tarftara özel

VakıfBank, dört büyüklerin taraftarlarına özel "Taraftar Kart"ı tasarladı.
Türkiye'nin 4 büyük kulübü, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a hizmet veren VakıfBank, "Taraftar Kart" ile futbolseverlere, destekledikleri takım oyuncularıyla tanışma, maç bileti kazanma ve takımlarına maddi destek sağlama gibi pek çok avantajlar sunuyor.

VakıfBank Taraftar Kart, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un tek resmi kredi kartı olma özelliğini de taşıyor. Taraftar Kart, sahiplerine sunduğu, kredi kartı fırsatlarına ek olarak, harcadıkça kulüplerine maddi destek sağlama ve pek çok cazip olanaklara kavuşma imkanı da sunuyor. Taraftar kart her kullanıldığında sadece kulüplerin mağazalarında değil, bütün kredi kartı alışverişlerinde kredi kartı cirosunun belirli bir kısmını kulübe gelir olarak aktararak destek sağlıyor.

VakıfBank Kredi Kartları Başkanı Nazan Arıca, VakıfBank Taraftar Kart ile sporseverlerin, takımlarının kazanmasına doğrudan katkı sağladığını belirterek, "VakıfBank olarak yaşamın her alanında kolaylıklar getiren kart teknolojimizin sunduğu yenilikler ve gelişmeler spor dünyasına da katkı sağlıyor. Kredi kartı ürün yelpazemizin bir parçası olan Taraftar Kart'ın sahiplerine sağladığı fırsatlar ve Türk sporuna sağladığı destek artarak devam edecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2009 Cuma 15:23:05
Güncelleme :27 Şubat 2009 Cuma 15:28:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?