22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Van Hooijdonk'tan Zico'ya uyarı

Feyenoord' forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk, sarı-lacivertli takımın hocası Zico'yu UEFA Kupası'ndaki rakibi AZ Alkmaar için uyardı bir de tavsiyede bulundu. 

Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Pierre Van Hooijdonk, sarı-lacivertli takımın UEFA Kupası'nda AZ Alkmaar ile oynayacağı maçın zor geçeceğini söyledi.

Hooijdonk, Belek'teki Kaya Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'nda ilk maçı kendi sahasında oynayacak olmasının avantaj olabileceğini belirterek, "AZ Alkmaar şu anda Hollanda'nın en iyi futbol oynayan takımı. Sabırlı olurlarsa, çok hızlı bir gol yemezlerse seyirciyi arkalarına alarak bir şeyler olur. Kontrataklara çok dikkat etmeliler. Fizik ve tecrübe olarak Fenerbahçe daha üstün" dedi.

"Efes Pilsen Cup 6" futbol turnuvasında Galatasaray'a attığı golün Fenerbahçeli taraftarları sevindirdiğini dile getiren Hooijdonk, "Eski Fenerbahçe futbolcusu olarak Galatasaray'a gol atmamın sarı-lacivertli taraftarları sevindireceğini biliyordum. İki takım arasındaki derbileri çok iyi bilirim. Galatasaray'a da büyük saygım olduğu için golden sonra aşırı bir tepki göstermedim" diye konuştu.

Van Hooijdonk, sezon sonunda futbolculuk kariyerine son vereceğini, futbolu bıraktıktan sonra antrenör olacağını ve Fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini sözlerine ekledi.
aa
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2007 Cuma 19:32:13
Güncelleme :12 Ocak 2007 Cuma 21:16:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?