22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ve Anelka sahada

Anelka, bugünkü Samsunspor maçıyla birlikte ilk kez forma giyecek. Daum, ilk 11’de veya sonradan oynatmak konusunda karar veremedi.

‘Oynamak istiyorum’

Lider Fenerbahçe, Anelkalı kadrosuyla Samsunspor deplasmanında. Transferi olay olan Fransız futbolcuya dünkü taktik antrenmanda forvette forma veren teknik direktör Daum, daha sonra kendisiyle bir görüşme yaptı. Tecrübeli hocanın, Anelka’nın, “Oynamak istiyorumö sözleri üzerine de, kendisini bugünkü karşılaşmada sahada sürmeyi kararlaştırdığı belirlendi. Daum’un sadece, yıldız futbolcuyu ilk 11’e koymakla, sonradan oyuna almak arasında karar veremediği öğrenildi.

En son 12. Haftada

Sakat Luciano’nun yerinde Önder’i görevlendirecek olan Fenerbahçe Teknik Direktörü, Serkan’ı da sağbekte oynatacak. Kanarya, en son 12. haftada Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile oynanan karşılaşmada çift forvetle (Nobre-Hooijdonk) mücadele etmişti. Hollandalı yıldızın sakatlığıyla birlikte bu tarihten sonra oynanan 6 lig, 2 Şampiyonlar Ligi ve 2 Türkiye Kupası maçında tek forvetle oynayan Fenerbahçe, 3 ay sonra yeniden çift forvete dönmeye hazırlanıyor.
Samsunspor: Shorunmu, Tamer, Petkov, Kenan, Elyasa, Adnan, Kais, Musa, Kirita, İvanov, Caner.
Fenerbahçe: Rüştü, Serkan, Önder, Servet, Ümit, Serhat, Selçuk (Anelka), Aurelio, Alex, Tuncay, Nobre.
Stat: 19 Mayıs.
Saat: 19.00.
Hakem: Cem Deda.
Bilet fiyatları: 15,30,75 ve 100 YTL.


İkisi de kayıpsız

Bugünkü karşılaşmanın hakemi Cem Deda, daha önce Fenerbahçe’nin iki, Samsunspor’un da bir maçını yönetti. İki takım da, Deda yönetiminde çıktıkları maçlardan kayıpsız ayrılmayı başardı. Birinci Lig’de iki sezondur düdük çalan genç hakem, yönettiği 16 müsabakada 68 sarı, 1 kırmızı kart çıkarırken, 7 kez de penaltı kararına hükmetti.

aa / milliyet
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2005 Cumartesi 14:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?