23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Ve Bulak gitti

Denizlispor'da Teknik Direktör Giray Bulak'ın görevine son verildi.

Turkcell Süper Ligi'nde kötü günler yaşayan ve son oynadığı Gaziantepspor maçında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Denizlispor'da Teknik Direktör Giray Bulak'ın işine son verildi. Maçtan sonra yaptığı açıklamada, yönetimin küfür eden taraftarları susturmakta üzerine düşeni yapmadığını ifade eden ve istifa etmeyi düşünmediğini söyleyen Giray Bulak, maç içerisinde de şeref tribününe dönerek bağırmıştı.

Maçtan sonra kulüp binasında olağanüstü toplanan yeşil siyahlı yönetim, Giray Bulak'la bir süre görüştü. Giray Bulak'ın toplantıdan ayrılmasından sonra yaklaşık 1 saat daha süren toplantının ardından Giray Bulak'ın görevine son verildiği açıklandı. Denizlispor Başkanı Zafer Katrancı, Giray Bulak'ın Denizlispor'a büyük hizmetler verdiğini ancak Gaziantepspor maçında yönetim kuruluna karşı yaptığı hareketi kabul etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, "Maçtan sonra olağanüstü toplantı yaptık ve hocamızı da çağırdık. Hocamızdan istifa etmesini istedik, ancak kendisi istifa etmeyeceğini belirterek (İsterseniz gönderebilirsiniz) dedi.

 Biz de Denizlispor'un bir istasyon olduğunu ve her zaman karşı karşıya geleceğimizi belirterek yolumuzu ayırmak istediğimizi kendisine ilettik. Giray Bulak Pazartesi günü bazı yöneticilerle hesapları görerek görevini bırakacak. Gaziantepspor maçından sonra Giray Bulak'la yollarımızı ayırdık. Kendisine bundan sonraki spor yaşamında başarılar diliyoruz" dedi.

Giray Bulak'la yollarını ayırdıktan sonra yeni hoca arayışlarına girdiklerini ancak kimseyle görüşmediklerini belirten Katrancı, "Ersun Yanal veya başka bir hocayla şu ana kadar görüşmedik. Ancak bundan sonra görüşmelerimize başlayacağız. Ersun Yanal'la da görüşebiliriz. Yanal'ın yanı sıra Denizlispor'a hizmet vereceğine inandığımız teknik direktörlerle görüşeceğiz ve bir tanesinde karar kılacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2005 Pazar 10:44:48
Güncelleme :25 Eylül 2005 Pazar 14:00:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?