20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Ve Hakan meydan okudu

Şampiyonlukla üzerinden büyük yük kalktığını söyleyen Hakan Şükür, “Baskılar sadece benim üzerimden G.Saray'ı yıpratmaya yönelikti” diyor. “Şampiyon olamasak, ‘Hakan kulübü karıştırdı’ diyeceklerdi” diyen Hakan günü gelince bu kişilere “Siz neye inanıyorsunuz?” diye sormakta kararlı.

Galatasaray'ın çok eleştirilen kaptanı Hakan Şükür, kazanılan şampiyonlukla rahatladığını ve en mutlu insanlardan biri haline geldiğini gizlemiyor.

"Hakkımda atıp tutanlar şimdi nerede?" sorusunu yönelten Hakan Şükür, "Eğer şampiyonluğu kaçırsaydık faturanın bana yıkılacağını biliyordum. ‘Hakan kulübü karıştırdı işler bu hale geldi’ diyeceklerdi" ifadesini kullandı. Galatasaray'ı herkesten çok sevdiğini söyleyen Hakan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugüne kadar sayısız badireler atlattık. Oysa biz takımın eskileri, büyük fedakarlıklar yaptık. Ama eleştirilerin sadece benim üzerimden G.Saray'ı yıpratmak amacıyla yapıldığını da biliyorum. Bir gün zamanı geldiğinde beni inancımdan dolayı eleştirenlere 'Siz neye inanıyorsunuz?' sorusunu yönelteceğim."

MİLLİ TAKIM’A ÇAĞRILMADIM ÇÜNKÜ...

Sarı-Kırmızılı kulüpteki geleceği konusunda Başkan Adnan Polat'ın vereceği kararı beklediğini de belirten Hakan, Milli Takım'a alınmamasına da aynı baskının neden olduğunu söylüyor. Fatih Terim'in kendisini çağırmamasını normal karşıladığını da kaydeden Hakan, "Baskılar nedeniyle çağrılmadığımı biliyorum. Seçilseydim aynı baskı Fatih hoca ve Milli Takım üzerinde oluşacaktı. Bunu da asla istemezdim. Neticede Milli Takım’a seçilen arkadaşlarımın Avrupa Şampiyonası’nda en iyi sonucu alacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

...
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 09:20:12
Güncelleme :14 Mayıs 2008 Çarşamba 09:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ATALAY KARABULUT IP: 212.133.164.xxx Tarih : 14.05.2008 15:24:31

Hakan Şükür GS'da 8 lig şampiyonluğu gördü.Başka hangi futbolcu görebilmiş... Türkiye liglerinin gol rekorunu kırdı.Tanjudan başka ona yetişen var mı...Bir insana bu kadar eleştiri olmaz,bu kadar eleştiriye taş olsa dayanamaz paramparça olur.Keşke 1 kaç sezon daha oynasa...