19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Ve Nobre'de son nokta!

Mert Nobre Beşiktaş'ta kaldı

Beşiktaş ile sözleşmesi 31 Mayıs tarihinde sona erecek olan Mert Nobre ve siyah beyazlı kulüp arasında bir süredir devam eden görüşmelerde bugün son nokta konuldu.

Menajeri Juan Figer'in istediği iddia edilen imza parası ve Nobre'nin bugüne kadar kendisine teklif edilen ücreti kabul etmemesi gibi konular sebebiyle yılan hikayesine dönen yeni sözleşme için bugün iki taraf arasında anlaşma sağlandı.

Brezilya asıllı futbolcunun bugün öğle saatlerinde Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmek için talepte bulunduğu ve Nobre'nin Başkan Demirören ile yaklaşık 2 saat baş başa konuştuğu öğrenildi.

YILLIK 1.5 MİLYON EURO

Yapılan görüşme sonrası Beşiktaş ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamayı kabul eden 29 yaşındaki Nobre'nin yıllık 1.5 milyon euro ücret alacağı kaydedildi.

NOBRE'NİN MENAJERİ JUAN FİGER'E İMZA PARASI ÖDENMEYECEK

Yaşanan bu görüşmenin ardında siyah beyazlı kulübün dış ilişkiler sorumlusu Mario Berk, Nobre'nin menajeri Juan Figer ile telefonla görüştü ve Figer'e, Nobre ile anlaştıklarının haberini verdi.

Figer'in de, istediği iddia edilen ve yaklaşık 1 milyon euro civarındaki imza parası konusunu gündeme getirmediği ve anlaşmanın resmiyete dökülmesi için gerekli belgeleri siyah beyazlı kulübe göndereceğini belirttiği öğrenildi.

Beşiktaş'ın Nobre ile ilgili resmi açıklamayı önümüzdeki hafta ayrıntılı bir şekilde yapması bekleniyor.

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 19:21:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?