19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Volkan: Dışarıda ağbi deyip..

Volkan Demirel'in çıldırtan hareketi

Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan 2009'un ilk derbi maçı gergin bir atmosferde yapıldı ve olaylı bitti.

Maçın son dakikasında saha içinde iki takım oyunları arasında yaşanan kavga sonucunda Galatasaray'dan Emre Aşık ve Arda, Fenerbahçe'den de Semih ve Lugano kırmızı kart gördüler.

Maçta 90 3. dakikasında Fenerbahçe'nin Roberto Carlos ile oldukça uzak bir mesafeden kullandığı serbest vuruşun ardından saha içinde iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı.

Serbest vuruş sırasında Lugano'nun, Emre Aşık'a kafa atmasının ardından saha bir anda karıştı. Emre Aşık yerde kıvranırken, Galatasaraylı futbolcular Lugano'ya tepki göstermeye başladılar. İtiş kakış sırasında bu kez Arda ile Semih arasında yumruklaşma yaşandı. Lugano daha sonra da Emre Aşık'ı boynundan tutarak sert biçimde itti ve düşürdü. Diğer oyuncular arasında da bu sırada itiş kakış yaşandı.

90 3. dakikada başlayan olaylar hakemin 90 8. dakikada gösterdiği kırmızı kartlarla sonuçlandı. Bu sırada Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz da saha içine girerek olayları önlemeye çalıştı. Hakem, tüm bu gerginliklerin ardından Galatasaray'dan Emre Aşık ve Arda, Fenerbahçe'den de Lugano ve Semih'e direkt kırmızı kart göstererek, bu futbolcuları oyundan attı.

VOLKAN'IN HAREKETİ TARAFTARLARI ÇILDIRTTI

Galatasaray yarı alanında olaylar sürerken, Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray taraftarlarına hareketler yaptı.

Volkan'ın kapalı tribündeki taraftarlara dönerek edep yerini tutup göstermesi, sarı-kırmızılı tribünleri adeta çıldırttı. Öfkeli taraftarlar bu sırada sahaya yabancı maddeler attılar.

GALATASARAYLI BİR TARAFTAR SAHAYA GİRDİ

Olaylar sürerken tribünden atlayan Galatasaray formalı bir taraftar sahaya girerek, futbolcuların kavga ettiği yere doğru koşmaya başladı.

Orta alana dek gelebilen ve üzerinde Arda yazılı turuncu forma bulunan taraftar, güvenlik güçleri tarafından yere düşürülerek durduruldu ve saha dışına götürüldü.

Dışarıda abi deyip, sahada küfür ediyorlar

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel karşılaşma sonrasında, çıkan olaylarla ilgili yaptığı açıklamada Galatasaraylı futbolculara büyük tepki gösterdi.

Volkan, "Nedense biz Ali Sami Yene geldiğimizde hep eksik kalıyoruz. Bu daha önce benim de başıma geldi. Dışarıda bize abi diyenler, sahada küfür ediyorlar. Ayrıca Galatasaraylı taraftarlar da küfür ettiler. Emre Belözoğlu ısınmaya çıktı. Hemen küfür etmeye başladılar. Bizim stadımızda hiç böyle olaylar olmaz. Daha önce Ayhan abi, Hasan abi ve Emre abi bizim stadımıza geldiler. Böyle şeyler olmadı." diye konuştu.

BORAL: DOSTLUĞUMUZ YALANMIŞ

Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral da, saha içinde yaşanan olaylara dikkat çekerek, "Dışarıda çok iyi arkadaş olduklarımız, sahada küfür ettiler. Ben böyle birşeyi kabul edemiyorum. Bizim dostluğumuz demekki yalanmış" diye konuştu.

 

..
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2009 Pazar 22:39:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?