22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Volkan: Herkesten fazla üzülüyoruz

Fenerbahçe'nin Antalyaspor mağlubiyetinin ardından, takımı protesto eden taraftarın en çok tepkisini çeken kaleci Volkan Demirel, kötü sonuçlar nedeniyle takım olarak herkesten daha fazla üzüldüklerini ifade etti. 

Volkan, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçında tribünlerden şahsına yapılan kötü tezahüratları sindirmekte zorlandığını belirtti. 

Taraftardan destek görmek istediğini belirten Volkan, ''Ben de kalemde onlardan aldığım kuvvet ve tecrübemle önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağım'' dedi. 

Son haftayı oldukça yoğun geçirdiklerini anlatan sarı-lacivertli file bekçisi, açıklamasında özetle şunları kaydetti:
''Takım olarak gerçekten herkesten fazla üzülüyoruz. Özellikle Antalya deplasmanında tribünlerden şahsıma yapılan kötü tezahüratları sindirmem oldukça zor oldu. Bizlerden beklediklerinin bilincinde olduğumuzu unutmamalarını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Sahada hepimiz hedefimize kilitlenmiş bir şekilde mücadele ediyoruz. Bu nedenle bize hiçbir zaman güvenlerini kaybetmesinler. Taraftarımızın her ne olursa olsun üzerimde taşıdığım Fenerbahçe formasına ve verdiğimiz emeğe sahip çıkmalarını bekliyorum. Önümüzde bir çok maç var ve onların desteklerini gösterecek bir tutum içinde olmaları gerekiyor. Ben de kalemde onlardan aldığım kuvvet ve tecrübemle önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağım.''
Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2007 Pazartesi 16:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gizem IP: 81.213.255.xxx Tarih : 28.06.2008 15:32:05

ya volkana hiç kötü tezahirat yapılır mı mükemmel bir kaleci ayrıca biz fenerbahçeli olarak yense de yenilse de takımımıza güvenmeliyiz