19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Volkan'dan Aragones'i şaşırtan istek!

Dede’nin gözü yönetimde

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, ikinci yarıda Trabzonspor’a oranla daha iyi oynadıklarını ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi.
İspanyol hoca, “İlk yarıda Selçuk çok fazla ileri gitti. Yerini kaybedince sıkıntılar yaşadık. Ancak ikinci yarı onu çizgide tuttuk ve dengeyi kurduk. 3-4 tane net pozisyon yakaladık. Ancak şanssızlıktan atamadık. Son saniyelerde hak ettiğimiz golü bulduk” dedi.

Aragones, yeni sezon planlarıyla ilgili olarak da, “Devam edip etmeyeceğimin kararı kesinlikle yönetimin tasarrufunda. Görüşeceğiz ve bunun sonucunda benimle ilgili bir karar çıkacak. Antrenörler sonuca bağlı yaşayan insanlar. Türkiye ve İspanya gibi ülkelerde sonuç çok önemli. İngiltere gibi ülkelerde ise antrenörlerin önüne daha iyi imkanlar seriliyor. Bu sezona baktığımızda bize şampiyonluğu getirecek maçları kazanamadık” diye konuştu.
Aragones, toplantının sonunda ise tercümanı Umut Köse’nin sözlerini Türkçe’ye uzun uzun çevirdiğini söyleyip, “Ben bu kadar konuşmadım, sen neyi anlatıyorsun” diyerek neşeli biçimde yerinden kalktı.

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Ahmet Özen ise “Taraftarımıza Şampiyonlar Ligi ön elemesi heyecanı yaşatmak istiyorduk ama olmadı. Bana göre Trabzonspor başarılı bir sezon geçirdi” dedi.

Volkan Demirel forma imzalattı
Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel’in karşılaşma sonrası Aragones’ten imza alması herkesi şaşkına çevirdi. Milli kaleci, maç sonrası takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İspanyol hocanın yanına gelerek elindeki Fenerbahçe formasını imzalattı. Volkan’ın bu hareketi “Hatıra imzası” olarak algılanırken, Aragones’in de bu davranışa bir hayli şaşırdığı görüldü.


 

Milliyet
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2009 Pazar 18:06:37
Güncelleme :31 Mayıs 2009 Pazar 18:11:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?