30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Yanal çareyi terapide buldu

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, üst üste alınan mağlubiyetler sonrası takımda oluşan olumsuz havayı dağıtmak için yoğun bir terapi uyguluyor.

Son olarak Gençlerbirliği Oftaşspor karşısında alınan kötü mağlubiyetin ardından, futbolcularını sert bir dille uyaran Ersun Yanal, takımda içinde oluşan olumsuz havayı dağıtmak için gecesini gündüzüne katarak yoğun bir terapi uyguluyor.

Gece geç saatlere kadar Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki odasında çalışma yapan deneyimli teknik adam bazı geceleri ise tesislerde geçiriyor. Takımın içinde bulunduğu durumdan oldukça rahatsız olan ve bir takım planlamaları hayata geçirmek için tam mesai yapan Yanal, kötü gidişe dur demenin yollarını arıyor.

Takım kaptanı Hüseyin Çimşir'den ve Gökdeniz Karadeniz'den bu konuda destek alan Yanal, genç oyuncuların negatif havadan etkilenmemeleri için bu oyuncular üzerinde terapi uyguluyor. Takımda yer alan genç oyuncularla sürekli görüşmeler yapan Yanal, genç oyunculara forma şansı vereceğini her fırsatta dile getirirken, güven vermeyi de ihmal etmiyor.

Fortis Türkiye Kupası'nda iddiası kalmamasına rağmen Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Özellikle teknik direktör Ersun Yanal, takımın maç kazanması adına bu karşılaşmadan mutlak galibiyet beklerken, alınacak olan galibiyet sonrası takımda biraz olsun morallerin düzelmesi bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 15:51:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?