19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yanal'dan revizyon sinyali

Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Kasımpaşaspor'u konuk edecek Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, bu maçta kadroda revizyon yapması bekleniyor.

Ligde oynadığı son 2 maçta 5 puan kaybeden ve Avrupa kupalarına katılma mücadelesindeki rakibi Kayserispor ile arasındaki puan farkı 13'e çıkan Trabzonspor'da, hedef kalan tüm maçların kayıpsız geçilerek ligin en iyi yerde bitirilmesi olarak belirlendi.

Kalan maçlardan iyi sonuçlarla ayrılarak ligi iyi bir yerde bitirmeyi hedefleyen Trabzonspor'da Teknik Direktör Yanal, aynı zamanda gelecek sezonla ilgili olarak yapılan planlamalar doğrultusunda kadroda bulunan, ancak pek fazla forma şansı bulamayan oyuncuların performanslarını yakında görmek istiyor. Bu manada, Kasımpaşaspor maçında Ersun Yanal'ın kart cezalısı olan Gökdeniz'in yokluğunda rakibin karşısına farklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Ersun Yanal'ın, Mısırlı oyuncu Moawad'a Kasımpaşaspor maçında forma şansı vermesine kesin gözüyle bakılırken, Bordo-mavili kulüple sezon sonuna kadar anlaşan oyuncuyu göreve gelen yeni yönetim de yakından görmek istiyor. Ailesini almak için ülkesine giden ve uçak problemi nedeniyle 1 gün gecikmeli olarak Trabzon'a dönen oyuncunun da Bordo-mavili formayı giyecek olmasından dolayı heyecanlı olduğu belirtildi.

Özellikle yakın arkadaşı Ayman'dan destek alan oyuncuyla Teknik Direktör Ersun Yanal da yakından ilgilenerek, kendisine 'Hazır ol' mesajı verdiği belirtiliyor. Gökdeniz'in yerine Adnan veya Hasan'ı deneyen Yanal'ın, Barış Memiş'e de ilk 11'de forma şansı verebileceği belirtiliyor.

Öte yandan, Trabzonspor yönetim kurulunun, Teknik Direktör Yanal ile Kasımpaşaspor maçı sonrasında bir araya gelmesi bekleniyor. Yanal ile devam edip etmeme konusundaki kararını sezon sonu gelmeden vermek isteyen yönetimin, genç teknik adamdan detaylı bir rapor alması bekleniyor. Yanal'ın vereceği raporu tartışacak olan yönetimin de bir takım kararlar alacağı ifade edildi.

Gelecek sezonun kadrosunu şimdiden oluşturma planları yapan Trabzonspor'un önümüzdeki günlerde iç transfere eğilmesi bekleniyor.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 11:03:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?