19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yarışları bıraktı, işsiz kaldı

Almanya’nın yedi kez dünya şampiyonu olan Formula 1 pilotu Michael Schumacher, kariyerine son verirken yarın yapacağı bir işi ise bulunmuyor.

Formula 1 yarışlarında yaklaşık 650 milyon Euro’luk bir servete sahip olduğu tahmin edilen 37 yaşındaki ünlü pilotun, yarışları bırakma kararına karşın geleceğini de planlamadığı ortaya çıktı. Tüm zamanların en iyi basketbolcusu olarak gösterilen Michael Jordan, Schumi’nin yarınını planlamamasını şöyle değerlendirdi: "İnsanın yaşamı boyunca yaptığı işi ertesi gün uyandığında yapamıyor olması çok zor gelir. Schumi’yi zor günler bekliyor."

ZOR ALTI AY: Almanlar’ın ünlü tenisçisi Boris Becker de Schumacher’in zor bir altı ay geçireceğini dikkat çekerek "Ben aktif spor hayatını bıraktıktan sonra problem yaşamayan sporcu tanımıyorum. Michael’i zor altı ay bekliyor. Gelecekte ne yapacağını uzun süre düşünmek zorunda kalacak" dedi. Birleşik Arap Emirlikleri’nin 1 milyar 800 milyon Euro harcayarak yapmayı planladıkları tatil cenneti adalarından birisinin Alman pilota hediye edileceği açıklandı. Sadece helikopter ve deniz botu ile ulaşımı mümkün olan adanın büyüklüğü ise tam 2.5 hektar.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2006 Çarşamba 06:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?