20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Yattara çalışmalara başladı

Trabzonspor'un Gineli oyuncusu İbrahim Yattara takımlara birlikte çalışmalara başladı.

Dün gece Trabzon'a gelen yıldız oyuncu takımla birlikte antrenmana başladığı ilk günde takımın neşe kaynağı olurken, idman sonrası serinlemek için girilen havuzda ise yaptığı sempatik hareketlerle ortalığı birbirine kattı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya kaleciler Tolga Zengin ve Tony ile birlikte Kamerunlu futbolcu Song katılmadı. Almanya'da sınava gireceği için izin alan Ceyhun Gülselam da yapılan çalışmada yer almadı. İzinli olan ve dün gece Trabzon'a gelen İbrahim Yattara ise bugün takımla birlikte çalışmalara başladı. Yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Gineli oyuncu yaptığı sempatik hareketlerle takımın neşe kaynağı oldu. 

Teknik direktör Ersun Yanal oyuncularına antrenman öncesi yağ testi ölçümleri yaparken idmanda ise kondisyon depoladı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle günün ilk çalışmasanı tamamlayan bordo-mavili takımda sıcaktan bunalan futbolcular serinlemek için mini havuza girdi. Takımın Gineli oyuncusu İbrahim Yattara, havuzda takım arkadaşlarına yaptığı şakalarla ortalığı birbirine kattı. Havuz içinde Yattara ile Hüseyin arasında yapılan güreşte ise kazanan çıkmadı. Yattara'nın şakalarından basın mensupları da nasibini aldı.

...
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 14:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?