30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Yattara Trabzon'da kalıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, İbrahim Yattara'nın takımdan ayrılması gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi.

Gökdeniz Karadeniz'in Rusya'nın Rubin Kazan takımına rekor bir ücretle transfer olmasının ardından gözler takımın diğer yıldız oyuncusu İbrahim Yattara'nın sezon sonunda takımdan ayrılıp ayrılmayacağına çevrildi.

Takımın önemli silahlarını yurt dışına transfer eden Bordo-mavililerde teknik direktör Ersun Yanal, taraftarın yüreğine su serpti. İbrahim Yattara ile yaptıkları görüşmeler sonucu oyuncunun takımdan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Yanal, "Yattara'nın Trabzonspor ile olan kontratı devam ediyor. Onun gitme gibi bir durumu yok. Yaptığımız görüşmelerde 'takımdan ayrılacağım, gitmek istiyorum' diye bir problemi olduğunu bize iletmedi. Böyle bir düşüncesinin olmadığını bize söyledi. Yattara takımda kalacak. Trabzonspor bir kadro kurma ve alabileceği oyuncu portföyünü değerlendirme pozisyonunda" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, lider Beşiktaş karşısında ilginç bir maç oynadıklarını belirterek, "Savunma hatasıyla golü yedik. Maçın ilk yarısında pozisyon üretemeyen Beşiktaş karşısında 2-0 yenik duruma düştük. Üst üste gördüğümüz kartlarla oyunda dengeler değişti. Hiç ummadığımız bir anda oyuncumuz kırmızı kart ile oyun dışında bırakıldı. Barış'ın atılması bizi etkiledi. Barış'ın pozisyonunda aldatmaya yönelik bir hareket olacağını tahmin etmiyorum. Bazen refleks de olabiliyor. Trabzonspor bugün ligde önemli bir konumda olsaydı hakem bu kararı verebilecek miydi, bilmiyorum'' ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Rubin Kazan takımına transfer olan Gökdeniz'in 1 senelik sözleşmesi olduğunu belirten Yanal, "Gökdeniz gitme isteğini bana iletti. Geldiğim günden beri Gökdeniz'in böyle bir isteği vardı. Seçim süreci sonrasında da bu teklif değerlendirildi ve benden de görüş alınarak ortak bir karar ile 'gidebilir' dedik. Bu karar sonrasında rekor bir transfer gerçekleşti" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 12:14:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?