27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Yattara'ya gelen teklif şaşırttı

Yattara için komik teklif

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara'yı geçtiğimiz sezon 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmak isteyen Katar'ın Al Sadd kulübünün, bu sezon ise Yattara - Pascal Feindouno takasını önerip üzerine de 2 Milyon Euro talep ettiği öğrenildi.

Trabzonspor'da her sezon sonu bir çok takımdan ciddi teklifler alan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara'ya bu sezon ise beklenen talipliler bir türlü çıkmadı. Geçtiğimiz sezonun başlarında Yattara'yı 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmak isteyen Katar'ın Al Sadd kulübü bu sezon ise bordo - mavili yöneticilere, Yattara - Pascal Feindouno takasını önerdi. Bu teklifle de yetinmeyen Katar kulübü yetkilileri, iki hafta önce yaptığı takas teklifini yenileyerek, bu hafta başında bordo - mavili kulüpten Feindouno için, Yattara dışında 2 milyon Euro'da bonservis bedeli talep etti. Geçtiğimiz sezondan Al Sadd kulübüne kızgınlığı bulunan Trabzonsporlu yöneticilerin ise, "Komik teklifiniz için teşekkür ederiz" diyerek konuyu kapattığı öğrenildi. Bordo - mavili yöneticiler, daha önce yaptıkları açıklamalarda iyi bir teklif gelmesi halinde Yattara'yı yurt dışına satabileceklerini söylemiştiler. Ancak Belçikalı teknik adam Hugo Broos'un Yattara'nın kesinlikle takımda tutulmasını talep ettiği belirtildi.


UMUT: "HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Bordo - mavili takımın golcü futbolcusu Umut Bulut, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayacaklarını söyledi. Umut, geçen sezon şampiyonluğu bazı olumsuzluklar nedeniyle kaybettiklerini belirterek, "Geride kalan sezonu üçüncü bitirdik. Buda bir başarı sayılabilir. Bu sezon hem Avrupa, hem lig, hem de Türkiye Kupası'nda başarılı olarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Geçen yıl Gökhan ile birlikte toplam 29 gol atmıştık. Bu sayı az değil. Bu sezon ise hedefimiz kesinlikle o sayıyı geçmek. Bu senenin, geçen sezondan daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Çünkü uyum sorununu da aştık. Oturmuş bir kadromuz var. İyi bir sezon bizi bekliyor" diye konuştu.

 

 


 

Milliyet
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2009 Cuma 12:06:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?