27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Yedeği hazır

Sezon sonuna kadar Bülent Korkmaz ile devam etmeyi planlayan Galatasaray yönetimi, başarılı olamazsa Stuttgart'ın hocası Veh'i takımın başına getirecek...
Galatasaray'ın başına yeni geçse de alınan başarısız sonuçlar Bülent Korkmaz'ın koltuğunu şimdiden sarsmaya başladı. Sezon ortasında hoca sorunu yaşayan sarı-kırmızılı takımın teklifini kabul ederek büyük bir risk altına giren Korkmaz'a yönetim destek verme kararı alırken, Gaziantep ve Fenerbahçe karşılaşmaları genç teknik adamın kaderini tayin edecek. Kötü sonuçların sürmesi halinde Korkmaz ile de yolların ayrılabileceği belirtiliyor.

Korkmaz'ın gönderilmesi halinde Galatasaray'ın B planı da hazır. Kalli ve Skibbe'nin ardından Alman ekolünü sürdürmek isteyen sarı-kırmızılı kulübün, 2006-07 sezonunda Stuttgart'ı şampiyonluğa taşıyarak büyük bir başarıya imza atan ve yılın teknik direktörü seçilen Armin Veh ile yakından ilgilendiği belirtiliyor. Şu an boşta olan 47 yaşındaki hocanın, Kalli nedeniyle Galatasaray'da görev yapmaya sıcak baktığı ifade ediliyor.

Sabah
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 12:29:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?