29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Yeneriz, yeneceğiz...

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nın sonunda kendisine verilen 10. yıl plaketinin ardından kürsüye çıkan başkan Aziz Yıldırım, "Geldiğimizde saçımda beyaz yoktu, şimdi saçlarım döküldü.

Bu görev benim için bir onurdur. Camia hep bana sahip çıktı. Pendik’e de yenildik o gün Türkiye’de kıyametler koptu ama burada bize sarıldınız. Bu eserin birinci noktası sizlerden aldığımız destektir. Bütçede 25-26 milyon dolardan, 300 milyon YTL’ye ulaşmış bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Yönetimin her zaman tenkite açık olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Yeter ki, eleştiriler yapıcı olsun. Bu gün yapacağınız eleştiriler yarınki (bugünkü) G.Saray maçına olumsuz yansıyabilir. Önemli bir derbimiz var. Takıma moral vermeliyiz. Yarın (bugün) final oynuyoruz, inşallah yenerler, yeneceğiz" yorumunu yaptı.

İkinci başkan Nihat Özdemir de yaptığı konuşmada bir üyeye yanıt vererek, "Şampiyonlar Ligi’nde şanssız olarak elendik, güçsüzlükten elendik gibi şeylere katılmıyoruz. Her ortamda bunun bir kilometre meselesi olduğunu ve her geçen yıl daha da yol aldığımızı, bundan daha iyi noktalara gelmek için çalışmalar yaptığımızı ifade ediyoruz. Fenerbahçe forması giyen her oyuncu bizim için değerlidir" diye konuştu.

Özdemir ayrıca, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın üzerinin tamamen kapanması ve kapasitenin 3 bin civarında artırılması için UEFA’ya yazı yazdıklarını ve cevap beklediklerini dile getirdi.

....
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2008 Pazar 07:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre öztürk IP: 85.110.196.xxx Tarih : 27.04.2008 23:13:11

yendiniz yıldırım efendi yendinizzzz!!!!!!!!!!! bu sefer kayseri maçı gibi olmadı nedense galiba hııı?