27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Yeni adresi Sevilla

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Cassio Lincoln'den sarıkırmızılı taraftarlara kötü haber. İlk yarının tamamlanmasının ardından ekstra izin alarak takıma geç katılan Brezilyalı yıldızın, bu süre içinde İspanya'nın köklü takımlarından Sevilla ile anlaştığı ortaya çıktı. Yeniden Avrupa'da oynamak isteyen Lincoln'ün devre arasında
takımdan ayrılmak istediği ancak başkan Adnan Polat'ın "Hedeflerimiz büyük. Sezon sonuna kadar kalmanı istiyorum. Ligin tamamlanmasının ardından yeniden görüşürüz" dediği bildirildi.

HAZIRLIK YAPIYOR
Sevilla ile yıllık 3 milyon euro'ya el sıkışan Lincoln'ün kendine özel fizyoterapist getirmesinin ve deplasman maçlarına gitmekte nazlanmasının ardında Sevilla'ya transferinin yattığı belirtildi. Sambacıyı kırmak istemeyen yönetimin de Lincoln'ün bu isteklerine göz yumduğu ifade edildi. Bu arada Lincoln'ü göndermek istemeyen Galatasaray'ın oyuncunun gitmekte ısrarcı olması halinde 15 milyon euro bonservis bedeli talep edeceği de gelen bilgiler arasında. Lincoln'ün, Cimbom ile 2 yıl daha sözleşmesi var.

FOTOMAÇ
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 14:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?