19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yeni formalar görücüye çıktı

Beşiktaş Futbol Takımı, 2009-2010 sezonunda giyeceği formaları ve taraftar ürünlerini dün gece bir defileyle tanıttı. Siyah-Beyazlılar'ın üç yeni forması davetlilerden büyük alkış aldı. Futbolcular profesyonel mankenlere eşlik etti

 

Beşiktaş Futbol Takımı’nın 2009-2010 sezonunda giyeceği formaların tanıtımı yapıldı. Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde, kulüp başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleri ile teknik heyet ve siyah-beyazlı camiadan çok sayıda davetlinin katıldığı defilede, futbolcular ve mankenler, yeni sezon formalarını tanıttı. Defilede çubuklu, beyaz-önü çizgili ve damalı olmak üzere, Beşiktaş’ın yeni sezonda giyeceği üç ayrı forma sergilendi.

Gecede, Kartal Yuvası sonbahar-kış kreasyonundan örnekler de sunulurken, futbolcular Erhan, Uğur, Fink, Nobre, Ernst, İsmail, Sivok, Yusuf, Serdar Özkan ve Ferrari mankenlik yaptı. Tanıtımda, yeni transfer Ferrari, sempatik tavırlarıyla dikkati çekerken, defilede siyah-beyazlı takımın bu sezon ulaştığı çifte kupanın zaferini simgeleyen ürünler de taraftarların beğenisine sunuldu.
Gecede bir konuşma yapan Beşiktaş Kulübü’nün pazarlama ve Kartal Yuvası’ndan sorumlu yöneticisi Hakan Aksoy, Beşiktaş formasının, ‘emeğin, gücün ve alın terinin simgesi’ olduğunu ifade ederek, taraftarlardan, yeni sezon formalarına ilgi göstermelerini istedi. Ürünler, Kartal Yuvası mağazalarında ve www.kartalyuvasi.com.tr sitesinde satışa çıkarılacak.

‘Umarım formalar uğurlu gelir’
Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez, bu yılda geçen sezonki başarıyı devam ettirmeyi ve Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde başarı elde etmeyi hedeflediklerini söyledi. İbrahim, formaların tanıtıldığı gecede gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük sorumluluk taşıdıklarını belirterek, “Umarım bu formalar, uğurlu gelir de geçen sezon yakaladığımız başarıyı bu sezon da devam ettiririz” dedi.
Şampiyonlar Ligi’nde de başarılı olmak istediklerini ifade eden İbrahim Üzülmez, “Beşiktaş olarak, başarılı olmak zorundayız. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Onların desteğiyle, geçen sezon yurt içinde gösterdiğimiz başarıyı, Şampiyonlar Ligi’nde de yakalayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Gaziantepspor’dan transfer edilen İsmail Köybaşı ile aynı mevkide oynayacaklarını ve aralarında bir rekabet olacağını kaydeden İbrahim, bundan Beşiktaş’ın karlı çıkacağını dile getirdi.
 

Radikal
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 16:47:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?