20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Yeni hedef Denis

Trabzonspor, Mısırlı Moawad'la anlaştıktan sonra rotasını Arjantinli golcüye çevirdi. Denis'e imza attırmaya çalışan bordo-mavililer, Kasımpaşalı Tehoue'yi alternatif olarak belirledi, Yaser için Kartal'a teklif götürüldü.

Trabzonspor'da ara transferin bitmesine 2 gün kala hareketli saatler yaşanıyor. Önceki gün Mısır'ın İsmaily takımından sol kanat oyuncusu Sayed Moawad'la sürpriz şekilde el sıkışan bordo - mavililer, Arjantinli golcü Denis Gustavo German ve Kartalspor'da forma giyen Yaser'i de kadrosuna bağlamak için tüm imkanlarını seferber etti. 

Arjantin'in Independiente takımında top koşturan Denis'le anlaşma zemini arayan yöneticilerin, Kasımpaşa'nın Fransız golcüsü Jonathan Tehoue'yi alternatif olarak belirledikleri vurgulandı. İdarecilerin, ismi daha önce de gündeme gelen Tehoue için Kasımpaşa yönetimiyle masaya oturacakları kaydedildi. 

Trabzon, Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kartalspor'da forma giyen Yaser'e de kanca attı. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Beşiktaş'ta fazla şans bulamayınca Kartalspor'a giden ve bu sezon ortaya koyduğu futbolla dikkat çeken Yaser'in kadroya dahil edilmesini istediği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Moawad'a tam not
Bu arada Ersun Yanal, Afrika Kupası'nda Mısır Milli Takımı forması giyen Sayed Moawad'a güvendiğini söyledi. Afrika Kupası maçlarının ardından takıma katılacak olan 29 yaşındaki Moawad'ın kaliteli bir oyuncu olduğunu kaydeden Yanal, "Bize uygun bir transfer yaptık. Mısır çok iyi bir takım. O da bu takımın bir parçası" dedi.
Ayman da, vatandaşı Moawad'ın transferinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Trabzonspor'a yararlı olacağına inandığını dile getirdi.

Trabzon çile çekti

Çaykur Rizespor'u önceki akşam deplasmanda 4-0 mağlup ederek kötü gidişi noktalayan Trabzonspor maçtan sonra kente dönüş yolunda adeta perişan oldu. Bordo-mavili kafileyi taşıyan özel bir firmaya ait otobüs ilk arızasını Sürmene girişinde yaparken, yaklaşık 10 kilometre yol gittikten sonra Araklı'nın Kalecik mevkiinde aynı arızayı tekrarladı. 

Teknik heyet ve futbolcular, 1.5 saat arızanın giderilmesini beklerken, aracın tamir edilememesi üzerine Araklılı olan kaptan Hüseyin, tanıdıklarını telefonla arayarak araç istedi. Bordo-mavililer, Araklı'dan gelen 3 kamyonet ve 1 minibüse binerek Trabzon'a döndü. Futbolcuların minibüse binerken, "Aksaray, Aksaray" diye bağırmaları dikkati çekti.

Antalya'da kamp

Trabzonspor lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendirecek. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın iki gün izin verdiği bordo-mavili oyuncular bugün Antalya'ya giderek 10 günlük kamp yapacak. 9 Şubat'ta Trabzon'a geri dönecek olan Karadeniz ekibi, Bursaspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

Milliyet
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 18:35:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?