22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Yeni komutan Tümer Metin

Zico’nun bugünkü Kasımpaşa maçında ilk 11’de şans vereceği Tümer, sarı lacivertli takımın ataklarına yön verecek. Eindhoven’den sakat dönen Deniz’in yerine de Appiah’ın forma giymesi bekleniyor.

FENERBAHÇE, PSV Eindhoven deplasmanından puan çıkarmayı başardı, ancak iki önemli sakat verdi. Karşılaşmanın 20. dakikasında sakatlığı nükseden 35’te çıkmak zorunda kalan Alex de Souza’nın yanı sıra, karşılaşmanın en iyilerinden biri olarak göze çarpan Deniz Barış’ın bugünkü Kasımpaşa maçında forma giyemeceği belirtilirken bu oyuncuların yerlerine Tümer Metin ile Stephen Appiah’ın şans bulması bekleniyor. Kırmızı kart cezalısı Kezman’ın yokluğunda golcü Semih’in yine ilk 11’de yer alacağı öğrenildi.

Kulüp doktorları sağ kasığında birinci dereceden kas zorlanması tespit edilen Alex’in önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş derbisine yetiştirmek için seferber olurken teknik direktör Arthur Zico’nun, bu oyuncunun yerine Kasımpaşa maçında orta sahada Tümer Metin’e görev vereceği belirtildi. Alex’in görevini üstlenecek olan Tümer’in sarı lacivertli takımın ataklarına yön verceği ifade edildi.

Diego Lugano ceza sınırında

Teknik direktör Arthur Zico’nun hafta içindeki Fortis Türkiye Kupası maçında da dinlendirmeyi düşündüğü Alex de Souza’nın yerine yine Tümer Metin’i görevlendirmesi bekleniyor. Sarı lacivertlilerde Uruguaylı futbolcu Diego Lugano ise sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Şu anda 3 sarı kartı olan Lugano, bugünkü Kasımpaşa karşılaşmasında da sarı kart görmesi durumunda, 11. haftada Beşiktaş ile yapılacak derbi maçta forma giyemeyecek. Brezilyalı Teknik direktör Arthur Zico, Diego Lugano’yu kart görüp derbi maçta cezalı duruma düşmemesi için uyardı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2007 Cumartesi 11:17:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?