19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yeni sezona görkemli açılış

Bank Asya 1. Ligi'nin yeni takımlarından Kardemir Karabükspor, Bolu'nun Gerede ilçesinde yaptığı 3 etaplı hazırlık maçının ardından, hafta sonu sezon açılışını gerçekleştirecek.


24 Ağustos Pazar günü Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda sezon açılışı gerçekleştirecek olan Kardemir Karabükspor'un Basın Sözcüsü Metin Yılmaz ve Salon Sporları Sorumlusu Ahmet Soykök, kulüp binasında basın toplantısı düzenledi. Soykök, pazar günü gerçekleştirilecek olan sezon açılışının konuşmalarla başlayacağını, ardından da yönetim kurulu ile futbol takımının tanıtımı ve gösteri maçı ile devam edeceğini belirterek programın şarkıcı Hadise'nin konseri ile son bulacağını söyledi. Ahmet Soykök ayrıca, çok görkemli ve eğlenceli bir açılış olacağını belirterek Karabük halkını stadyuma davet etti.


Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Metin Yılmaz, takımın Bank Asya 1. Ligi'ne yeni çıktığını ve bu nedenle hedeflerinin bu sezon ilk 6 takım arasına girmek olduğunu kaydederek, "Tabii ki şampiyonluk en büyük hedefimiz ama Karabük kamuoyunu da yanıltmamak lazım. Bu nedenle bu sezon lige yeni girdiğimiz için hedefimizde öncelikli olarak ilk 6 arasına girmek var" dedi.
Yılmaz, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda çalışmaların devam ettiğini de söyleyerek, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü statla ilgili ihaleleri yaparak çalışmalara başladı. Büyük bir ihtimalle stadımız önümüzdeki hafta tamamlanarak ligin başlangıcına yetişecek. Şu an maraton ve kale arkalarına koltuklar takılmaya başlanacak" açıklamasını yaptı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 18:22:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?