30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

'Yeni yönetime zaman verelim'

Trabzonspor Kulübü eski Asbaşkanı Kenan İskender, Bordo-mavili kulübün şu ana kadar politikaya alet olmadığını, bundan sonra da olmayacağını söyledi.

Trabzonspor'un kongrede oluşan yeni yönetimini ve Akyazı Stat Projesi'ni değerlendiren eski yöneticilerden Kenan İskender, göreve gelen yeni yönetimin kulübe çok yakın isimlerden oluştuğunu kaydetti.

Yeni yönetimin Trabzonspor'u iyi yerlere taşımak için görev aldığını dile getiren İskender, "İçlerinde yabancı olmadığımız arkadaşlarımız var. Sadri Şener, bu kulübün başkanlığını yapmış, hizmetleri olmuş ve yeniden görevi kabul etmiş bir arkadaşımız. Yönetim kurulu da keza öyle. Daha önce birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var. Bu arkadaşlarımız Trabzonspor'a hizmet yapmak için geldiler. Trabzonspor'u iyi yerlere taşımak için görev aldılar. Görevlerinin bitiminde iyi veya kötü yapıp yapmadıklarını bakacağız. Bunu kamuoyu yorumlayacak. Bizim istediğimiz borçsuz, başa oynayan, Avrupa kupalarında mücadele eden, büyük takımlarla oynadığımız zaman kolay kolay pes etmeyecek bir Trabzonspor'un oluşmasıdır" diye konuştu.

Trabzonspor'un şampiyon olup olamayacağını zamanın göstereceğini ifade eden Kenan İskender, "Kulüp performansını ön planda tutmak zorundayız. Kulüp performansı iyi olan bir Trabzonspor'un takım performansı da mutlaka ileride olacaktır. Yönetimin işi futbol takımını tamamlamak, kamp dönemini bitirmek, futbolcuların alacaklarını ödemek, takımı maça hazırlayacak ortamı bulmaktır. Bunun haricinde yönetimin maça çıkıp da futbol oynayacak hali yoktur. Göreve gelen arkadaşlar takıma yeni bir hava getirdiler. Futbolcuların eski alacaklarını ödediler. Bu çok önemlidir. Sporcuların kulüpte alacaklarının kalmaması lazım. Kulüpten haklı durumda çıkmaması lazım. Kulüp futbolcusuna ne söz vermiş ise onu yerine getirmek zorundadır. Buna karşı futbolcu da sahada görevini yapacaktır" dedi.

Akyazı Stat Projesi ile ilgili de değerlendirmede bulunan İskender, "Böyle bir projeyi düşünmek yapmak kadar önemli. Bunu kim düşünmüşse Allah razı olsun. Başbakanın da bu konuda talimatları var. Yapıldıktan sonra iyi mi kötü mü olduğunu göreceğiz. Bu proje, Trabzonspor'a için çok iyi bir nimet olur. Bunu değerlendirmenin yollarını arayacağız. Eski yönetimden istifade edeceğimiz şeyler olur ise onlardan da istifade etmemiz lazım. Trabzonspor hiçbir zaman politikaya alet olmamıştır, hep politikanın üzerinde olmuştur. Bundan sonra da bu böyle devam edecektir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 12:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?