16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

'Yıldırım, Ulusoy'a nasıl maça gelme der'

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Türk futbolunu ve Fenerbahçe'yi bırakmasını istedi.

Cavcav, yaptığı açıklamada, Türk futbolunun içinde bulunduğu kaos ve statlarda yaşanan kargaşanın faillerinin cezalandırılmaları konusunda Savcılara büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi.

Cavcav, Aziz Yıldırım'ın, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un, Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelmesini istemediği yönündeki tavrını ise şöyle değerlendirdi:

"Fenerbahçe gibi her kulübe nasip olmayan 20-25 milyon taraftara sahip bir kulübün başkanı, Türk futbolunun başkanına maça gelme, nasıl der? Bu gibi insanların futbolun içinden çıkması ve Fenerbahçe gibi güzide bir kulübün başından ayrılması gerekir. Benim Aziz Yıldırım'a tavsiyem biran önce istifa etmesidir."

Cavcav, Cumhuriyet Savcılığı tarafından açılan "kurşun döktürme" soruşturmasının çok gereksiz olduğuna değinerek, "Bunu bu kadar büyüterek soruşturma konusu yapacak ne var yani" ifadelerini kullandı.


aa
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2007 Cuma 18:59:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ziya koçyiğit IP: 88.231.72.xxx Tarih : 16.02.2007 20:11:10
öfkenin dışa vurumu türk futbolunun başkanına yapılması yanlış.hiçbir avrupa ülkesinde böyle birşey olamaz.tribin terörü böyle demeçlerden cesaret alıyor.üzülüyorum