24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Yıldırım: Bu ligi yine biz şampiyon bitireceğiz

İstanbul - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş’a 4-3 yenilmelerine rağmen şampiyonlukta avantajlı olduklarını kaydederek, "Bu yıl ligi yine biz şampiyon bitireceğiz" dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısında sezonun en iyi futbolunu ortaya koyduklarını anlatan Yıldırım, "Beşiktaş’ı da kutluyoruz, ikinci yarıda iyi oynadılar. Biz ilk yarıda girdiğimiz pozisyonları atsaydık, 4-5 gollü öne geçebilirdik" diye konuştu.

Maçtan önce Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’e, kendisine Beşiktaş taraftarının ettiği küfürler nedeniyle serzenişte bulunduğunu kaydeden Yıldırım, "Bu sırada federasyon başkanvekili Hasan Doğan arada kaldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a küfür edildi ve bu görmezden geliniyor" ifadelerini kullandı.

Yıldırım, şunları söyledi:

"Fenerbahçe budur, bu olacaktır, kimse küfür eden Beşiktaş seyircisine müdahale etmiyor. Fenerbahçe seyircisi şahsa küfür etmemiştir, dünyanın her yerinde kulüplere bu küfür oluyor, şahsa edilen küfür varsa söyleyin onları biz de kınayalım. Bana küfür edenler de sonunda doğruyu bulacaktır, ama beslendikleri müddetçe bunların önüne kimse geçemez."

AA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2005 Pazartesi 00:55:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?