23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Yıldırım: Fenerbahçe üzerine oyunlar oynamaya çalışıyorlar

İstanbul - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe camiası üzerinde oyunlar oynanmaya çalışıldığını ileri sürerek, camia olarak buna izin vermeyeceklerini söyledi.

İstanbulspor’dan son dönemde transfer ettikleri 3 futbolcunun, sarı-lacivertli takıma gelmesinde hukuk dışı bir durumun söz konusu olmadığını kaydeden Yıldırım, Selçuk ve Mehmet Yozgatlı ile ilgili tüm bedelleri İstanbulspor ile anlaşarak vergi dairesine ödediklerini ifade etti.

Yıldırım, Petkov’un transferinde de muhataplarının Bulgar futbolcu olduğunu, hiçbir biçimde İstanbulspor’a bonservis bedeli ödemediklerini kaydetti.

Türk sporuna müdahale etmek isteyen dış güçlerin ortadan kalkması gerektiğini belirten Yıldırım, futbolla ilgili bütün kurumlara çağrı yaparak, Türk sporunda son 7 yılın belgelerle incelenmesini istedi.

Fenerbahçe Kulübü’ne 1998 yılının 15 Şubatı’nda başkan seçildiğini hatırlatan Yıldırım, şöyle konuştu:

"7. senemiz geride kaldı. Futbol Federasyonu’ndan, Bakanlıktan, Meclis’ten ve yetkili kurumlardan, bir çalışma yapılması gerektiğine inandığım için, sorumluların hepsinin çağrılarak, belgelerle 7 yılın değerlendirilmesini istiyorum. Biz buna açığız. Her türlü şeyi de açıklıkla ifade edeceğiz. Kim sorarsa, ne olduysa anlatacağız. Hiçbir şeyden kaçmayacağım. 1998’den bu yana Fenerbahçe ile yapılan her şeyin hesabını vermeye açığız"

Gerekirse daha geniş açıklamalar yapabileceğini vurgulayan Yıldırım, "Herkes eteğindekini döksün. Türk sporu için bazılarının gitmesi gerekirse de, ben de dahil olmak üzere, katkıda bulunurum. Herkes emin olsun" dedi.

AA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2005 Cuma 15:54:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?