19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Yıllık 4 milyon dolar istiyor

Fenerbahçe'de tatile gitmeden önce Başkan Aziz Yıldırım ile prensipte anlaşan Brezilyalı yıldızın, Türkiye'ye gelen menajeri, yönetimden yıllık 4 milyon dolar isteyince görüşmeler tıkandı.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelen ve prensipte anlaşmaya varan Alex'in, Türkiye'ye gelen menajeri Figer, yönetimi şok etti. 

Figer, Brezilyalı yıldızın verdiği sözün tersine kapıyı yıllık 4 milyon dolardan açarak anlaşma zeminini sarstı. Figer'in "Kezman kurallarını" ileri sürmesi büyük sıkıntı yarattı. 

Fenerbahçe yönetimi, Teknik Direktör Zico'nun da takımda kalmasını istediği Alex'in işini ikinci yarı başlamadan bitirmek isterken, bu sürpriz gelişme karşısında geri adım attı. 

Figer'den makul rakamlara inmesini isteyen Fenerbahçe yönetimi, görüşmeleri askıya alırken, Alex'in tatilden dönmesini bekleyecek. 

Alex ülkesine gitmeden önce Fenerbahçe yönetimine takımda kalmak istediğini duyurup, kendisi için paranın ilk koşul olmayacağını belirtmişti. Bu durum karşısında umutlanan Fenerbahçe yönetimi, Brezilyalı oyuncu ile yeniden yüz yüze bir görüşme yaparak bu sorunu çözmeye çalışacak.

Yönetimden karşı atak

Sarı-lacivertli yönetim bugün düzenleyeceği basın toplantısında Disiplin Kurulu'nun üç maçlık seyircisiz oynama ve Aziz Yıldırım'ın aldığı bir yıl hak mahrumiyeti cezasına tepkisini koyacak. Fenerbahçe Kulübü'nün bugüne kadar bu tip olaylarda verilen cezaları kamuoyuna sunacağı, ayrıca Disiplin Kurulu'nun çifte standart uyguladığını çeşitli belgelerle kanıtlayacağı belirtildi.

Tümer idmanı yarıda bıraktı

Fortis Türkiye Kupası'nda yarın İnegölspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe hazırlıklarını dün tek idmanla sürdürdü. Çift kale maçta kaleciler Volkan ile Serdar attıkları gollerle çalışmanın neşe kaynağı oldular. Bu arada sol ayak bileğine darbe alan Tümer Metin sakatlandı. Tecrübeli oyuncu saha içinde uygulanan buz tedavisinin ardından tesislere götürüldü. Ayrıca, sakatlıkları süren Kerim, Selçuk ve Rüştü de tesislerde çalıştı.

Alkmaar galip

Fenerbahçe'nin UEFA Kupası'ndaki rakibi AZ Alkmaar, Hollanda Ligi'nde dün Groningen ile kendi sahasında oynadığı maçı 2-0 kazandı. Ev sahibi ekibin gollerini ilk yarıda Luirink ve penaltıdan Koevermans kaydetti. AZ Alkmaar bu sonuçla puanını 39'a yükselterek, 46 puanlı lider PSV Eindhoven'i takibini sürdürdü.
Yusuf Kobal / Milliyet
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2006 Pazartesi 05:46:52
Güncelleme :18 Aralık 2006 Pazartesi 07:52:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?