22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Yılmaz Vural intiharı yalanladı

Antalyaspor Genel Direktörü Yılmaz Vural, pazar günü oynanan Antalyaspor-Gençlerbirliği maçından sonra tabanca ile intihar etmek istediği konusundaki haberlerin gerçek olmadığını söyledi.

Yılmaz Vural, katıldığı bir televizyon programında gazeteci Gürcan Bilgiç'in "Maçtan sonra çok üzüldüğünüz için tabancanızı kafanıza dayayarak intihar etmek istediğiniz söyleniyor. Ne diyorsunuz?" sorusuna cevap olarak, "Doğrudur, doğrudur. Daha ne istiyorsunuz, benden kurtulursunuz" diyerek esprili bir şekilde sitem ettiğini ifade etti.

Bu espriyi bir çok kişinin gerçek olarak algıladığını anlatan Vural, "Maçtan sonra intihar etmek istediğim doğru değil. İntihar girişimi konusunda espri yaptım ama bazı kişiler olayı gerçek olarak algıladı. Ben zaten silah taşımam" dedi. 

ÖNCEKİ HABER

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural'dan canlı yayında şok itiraf: Ligden düştükten sonra intihara kalkıştım

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Gençlerbirliği maçının ardından takımının ligden düşmesi kesinleşince soyunma odasına girerek silahla intihar etmeye çalıştığını iddia etti.


İŞTE O AÇIKLAMALAR

Vural atv’de canlı olarak yayınlanan Santra programına katılarak futbol yorumcusu Ahmet Çakar’ın ısrarlı soruları karşısında olayı anlattı.

İşte Yılmaz Vura'ın şok açıklamaları:

"Gençlerbirliğine 3-1 yenildikten sonra ligden düşmemiz kesinleşti. Soyunma odasına girerek silahımı şakağıma dayadım. Yardımcım elime sarıldı ve intihar etmeme engel oldu."
Vatan
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2007 Salı 11:18:21
Güncelleme :29 Mayıs 2007 Salı 14:43:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?