16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Yılmaz'ın menajeri kalp krizi geçirdi

Türk Telekom Lig A takımlarından Boluspor'un Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Erhan Yılmaz'ın imza töreni öncesinde, Erhan Yılmaz'ın menajeri Mazhar Sarıkaya kalp krizi geçirdi.

 
Akşam saatlerinde imza töreni için kulübe gelen menajer Mazhar Sarıkaya ve futbolcu Erhan Yılmaz, tesislerin önünde yöneticilerle sohbet etmeye başladı. Tören için hazırlıklar yapılırken, Mazhar Sarıkaya kulüp binası önünde bir anda yere yığıldı. Etraftakilerin şaşkın bakışları arasında yere düşen Sarıkaya'yı hastaneye götürmek için 112 sağlık ekipleri olay yerine çağırıldı.

20 dakika sonra Boluspor Tesisleri'ne gelen ambulansta doktor olmayınca hastaya kimse müdahale edemedi. Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı'yı sinirlendiren olay üzerine 112 acil telefonu aranarak başka bir ambulansın gelmesi istendi. Bir süre sonra tesislerin önüne ikinci bir ambulans geldi. Fakat ambulansın başka bir yaralıyı hastaneye götürürken yoldan geri çevrildiği anlaşıldı.

Mazhar Sarıkaya ambulansa bindirilirken, içerden sedye üzerinde başka bir hasta indirildi. Ambulansın doktoru diğer hastanın durumunun iyi olduğuna kanaat getirerek, kalp krizi geçiren Sarıkaya'yı ambulansa bindirdi. Ambulanstan indirilen hasta ise
diğer ambulansla hastaneye kaldırıldı. Köroğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mazhar Sarıkaya'nın durumunun iyi olduğu belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2007 Perşembe 02:53:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?