22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Yozgatlı'dan Cimbom'a gönderme

Fenerbahçeli futbolu Mehmet Yozgatlı, puan farkı polemikleriyle ilgilenmediğini vurgulayarak, "Rakiplerimizi her yerde yenebilecek güçteyiz. Her takım kendi kazanması gereken maçlarına bakmalı" dedi.

Mehmet Yozgatlı, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, son iki haftanın zorlu geçtiğini, özellikle Kayseri'deki soğuk havanın kendilerini çok etkilediğine değindi.

Gençlerbirliği maçında eksikleri bulunduğunu kaydeden Mehmet, "Ama elimizden gelen her şeyi yaptık. Arkadaşlarıma ve takımıma sonuna kadar güveniyorum. Tüm zorlu periyotlardan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Rakipleriyle aralarındaki puan farkı ile ilgili yapılan yorumlarla ilgilenmediğini dile getiren Yozgatlı, "Bizim, bazı takımlar gibi 'Rakibimiz kaç puan almış', 'Bu maç kaç puan bırakmış' diye bir endişemiz yok. Önümüzdeki her maçın önemini biliyoruz. Sonuçta rakiplerimizi her yerde yenebilecek güçteyiz, bu gücümüzü herkes biliyor. Polemiklere girmiyoruz, buna gerek duymuyoruz. Her takım kendi kazanması gereken maçlarına bakmalı" diye konuştu.
aa
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 07:32:44
Güncelleme :6 Şubat 2007 Salı 07:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?