22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Yunanistan 1 maç ceza bekliyor

Yunan Kathimerini gazetesi, Türkiye maçında çıkan olaylar nedeniyle Yunanistan'ın en az 1 maçını seyircisiz oynama cezası almasının beklendiğini yazdı.

Komşuda Yunanistan-Türkiye maçının yankıları bitmiyor.

33 bin kişilik Karaiskaki Stadyumunda hiç boş yer olmadığı vurgulanan haberde, Yunan taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle UEFA tarafından bir yaptırımla karşı karşıya kalınmasına kesin gözüyle bakıldığı ifade edildi.

“SAHAYA MAÇ BOYUNCA YABANCI MADDE ATILDI”
Maç boyunca Yunan taraftarların sahaya bayrak sopalarından içecek kutularına ve meşalelere kadar çok sayıda yabancı maddeyi sahaya attığını kaydeden gazete, Yunan taraftarların özellikle Türk oyuncular köşe atışı kullanmaya hazırlandığı sırada sahaya maddeler attığını vurguladı.

Haberde A Milli Futbol Takımı kalecisi Volkan Demirel'in de maç boyunca tetikte olduğunu çünkü maç boyunca kale arkasındaki taraftarların ona da çok sayıda yabancı madde fırlattığı belirtildi. Gazete, İstiklal Marşı okunurken de tribünlerden yuhalamalar geldiğini kaydetti.

Olaylar nedeniyle Yunanistan'a ceza gelmesinin beklendiği belirtilen haberde, Yunanistan'ın en az 1 maçını seyircisiz oynayabileceği ifade edildi.
anka
Yayın Tarihi : 26 Mart 2007 Pazartesi 21:26:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?