22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Yunanistan'a ceza yok mu?

İstiklal Marşımız'ı ıslıkladılar, sahaya girdiler, atılmadık yabancı madde bırakmadılar. Biz Norveç maçını taraftarımızdan uzak oynayacağız, ya onlar?
Maçtan günler önce bir grup Yunanlı’nın sanal ortamda Ulu Önder Atatürk’e dil uzatarak başlattığı çirkinlikler, dün gece Karaiskais Stadı’nda da sürdü... Takımımız ilk sahaya çıktığı andan itibaren başladı olaylar... Volkan’a maç boyu süren yabancı madde yağmuru, kalecimiz ısınırken başladı, İstiklal Marşımız ıslıklandı. Yunanistan takımının oyuncuları her ne kadar tepkilerin önüne geçmeye çalıştıysa da başaramadılar, olaylar artarak devam etti. Futbolcularımız kornerleri kullanamaz hale geldi, gol sevinci yapan ekibimizin üzerine meşale yağdı.

Tribünler erken boşaldı

50’de bir Yunan taraftar sahaya daldı, güvenlik görevlileri son anda durdurdu. Olayları orta hakem Wolfang Stark tek tek not aldı. Maç öncesinde tüm pankartların incelendiği açıklanmasına rağmen, zaman zaman tribünlerde Ulu Önder Atatürk’ü hedef alan çirkin pankartlar göze çarptı. Fakat Yunan televizyonu bunların hiçbirini yayınlamayarak çirkinliği örtmeye çalıştı. UEFA gözlemcilerinin ise raporlarında yaşananlara geniş yer ayırdığı öğrenildi. Fark artınca taraftarlar stadı erken terk etti. Bu arada 50’yi aşkın taraftarımızın da zor anlar yaşadığı bildirildi.

FANATİK
Yayın Tarihi : 25 Mart 2007 Pazar 20:23:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yavuz_uluşan IP: 88.235.22.xxx Tarih : 26.03.2007 05:58:50
Kuyruk acıları var. ama bizimkiler bu türk milletini mahçup etmediler türk milleti onlara minnettar.ATAM İZİNDEYİZ.onların atalarını denize gömdük şimdide sahaya zaman gelcek yine büyüklüğümüzü anlıyacaklar .türkün türkten başka dostu yok.HAK ADALET YERİNİ HERZAMAN BULUR.SAYGILAR...