23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Yürekler Milano'da atıyor

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ilk  grup maçında, kupanın son finalisti AC Milan ile deplasmanda karşılaşacak. Giuseppe'deki karşılaşma 21.45'de başlayacak.

FB son idmanını yaptı

Fenerbahçe'nin Milan ile yapacağı maç öncesinde Teknik direktör Christoph Daum, takıma yaklaşık bir saat süren bir antrenman yaptırdı. Oyunculara koşu ve kondisyon yaptıran Daum, idmanın geriye kalanını çift kale maçla tamamladı.

Antrenmanı  Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve bir grup taraftar da izledi. Daum, antrenmanın tamamını basına açık yaptı. İdmanı izleyen taraftarın takıma büyük destek verdiği gözlendi.

Milan cephesi

Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, basın toplantısında Fenerbahçe’den övgü dolu sözlerle bahsederken, kendilerini de göğe çıkardı. Kanarya’nın kendilerine benzeyen kaliteli bir takım olduğunu ifade eden İtalyan hoca, “Çekinmemiz gereken bir takım. Çok iyi oyuncuları var. Anelka, Appiah ve Alex’i tanıyorum. Anelka’yı yıllardır izliyorum. Çok kaliteli bir oyuncu. Fenerbahçe, nitelikli ve gruptan çıkma ihtimali yüksek bir takım. Oyuncularının bireysel becerisi olarak PSV ve Schalke’den daha iyi. Geçen sene İstanbul’daki finalde kaybetmemiz yüzünden üzerimizde olumsuz bir durum söz konusu. Ancak takımım depresyonda değil. Tam tersine bu bizi ateşliyor, enerjiyle dolduruyor. Bu kupada başrol oyuncusu olduğumuzu bir kez daha göstereceğiz'' diye konuştu. Ancelotti, Vieri’yi 11’de oynatacağını da sözlerine ekledi.

Milan: Dida, Cafu, Stam, Maldini, Kaladze, Gattuso, Pirlo, Ambrossini, Kaka, Schevchenko, Vieri.
Fenerbahçe: Volkan, Serkan, Luciano, Önder, Ümit, Selçuk, Appiah, Aurelio, Tuncay, Alex, Anelka.
Stat: San Siro.
Saat: 21.45.
Yayın: Star TV.
Hakem: Michael Riley.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2005 Salı 14:19:57
Güncelleme :13 Eylül 2005 Salı 14:38:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?