25
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Yusuf'tan 'ayrılmıyorum' yumruğu

Evli ve iki çocuk babası ünlü futbolcu Yusuf Şimşek,  3 yıldır yasak aşk yaşadığı iddia edilen manken Burçin Başol’u dövdüğü gerekçesiyle karakolluk oldu..

Beşiktaşlı futbolcu Yusuf Şimşek’in başı, manken sevgilisi Burçin Başol ile derde girdi. 3 hafta önce eşi Nilüfer Şimşek’ten ikinci bir çocuk sahibi olan futbolcunun adı zaman zaman mankenlerle aşk dedikodularına karışıyordu. Dün Beykoz Paşabahçe Polis Merkezine gelen manken Burçin Başol, Beykoz Acarlar Sitesindeki evinde Yusuf Şimşek’in kendine şiddet uyguladığını iddia ederek şikayetçi oldu. 2004’te katıldığı bir güzellik yarışmasında ilk 12’ye kalmayı başaran mankenin, “Yusuf’la 3 yıldır birlikteyiz.  Kendisinden ayrılmak istediğimi söyleyince sinirlendi. Tartıştık. Evden çıkmak istediğimde bana yumruk attı” dediği öne sürüldü. Polis nezaretinde hastaneye götürülen Başol’a, dudakta ekimoz ve yanağında küçük bir çizik bulunduğu dair rapor verildi.

Polis merkezine çağırılan Yusuf ise “3 yıldır birlikteyiz. Aramızda tatsız bir olay yaşandı. İki tokat attım. Yüzünde çizikler oluştu. Doktor zaten rapor vermemiş” dedi. Şimşek’in eşi Nilüfer Şimşek, 4 Aralıkta doğum yapmış ve çift bebeklerine İsmet Yusuf ismini vermişti. Çiftin Derin Naz (6) isimli kız çocukları bulunuyor.

...
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2010 Çarşamba 10:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?