20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

‘Yusuf’u alacağız’

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Bursasporlu yıldız futbolcu için ısrarlı olduklarını söyledi, “Yüksek ihtimalle Ocak ayında Yusuf’u kadromuza katacağız” dedi

Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ısrarla istediği Bursaspor’un tecrübeli yıldızı Yusuf Şimşek’i kadrosuna katmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Bordo-mavili kulübün Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Yusuf transferinin Ocak ayı içinde olumlu biteceğine inandıklarını açıkladı.
Başarılı futbolcu için Bursaspor’a resmi teklif yaptıklarını belirten Alioğlu, “Yusuf, hocamız Ersun Yanal’ın eski öğrencisi. Bu futbolcunun Trabzonspor’da üst düzey oynama isteği var” ifadelerini kullandı.

‘Yusuf gelmeyi çok istiyor’
İhsan Alioğlu, Bursaspor’dan bonservis bedelinde indirim istediklerini de vurgulayarak, “Bursaspor’un talep ettiği miktar bize uymadığı için beklemek durumdayız. Şu anda kesin bir şey yok. Ama ben Ocak ayı içerisinde olumlu bir sonucun çıkacağını düşünüyorum. Yusuf’un da bizi istemesi şansımızı artırıyor. Çok yüksek ihtimalle önümüzdeki ay içerisinde Yusuf’u kadromuza katacağız” dedi.
Bordo-mavili yönetici, Trabzon’a getirilen Faty Papy’nin Antalya kampına katılacağını, Burundili genç oyuncuyla ilgili kararı Teknik Direktör Ersun Yanal’ın vereceğini sözlerine ekledi.


Kolbastı itirazı!
Giresunlular, Trabzonsporlu futbolcuların, galibiyetlerden sonra saha içinde oynadıkları kolbastı oyununun kendilerine ait olduğunu ileri sürdü. Giresun Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Asaf Zeki Kitapçı, kolbastının figür ve müzikleriyle Giresun’un bir parçası olduğunu belirtti. Trabzonlular ise “Bu oyun Trabzon’da doğdu ve asıl özelliği sergilenen figürlerdir. Giresunlular’ın tepkileri anlamsız” ifadelerini kullandı.


Brüls şov yaptı
Trabzonspor’un, Belçika’nın KAS Eupen takımından transfer ederek sezon sonu bedelsiz almak üzere Hollanda’nın Striching MVV kulübüne verdiği Christian Brüls, FC Zwolle’yi 4-1 yendikleri maçta performansıyla büyük beğeni topladı. İkinci yarının hemen başında takımını 2-1 öne geçiren golü atan 21 yaşındaki Brüls, diğer üç golün de asistini yaptı. Brüls farklı galibiyeti getiren futboluyla haftanın karmasına da seçildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2008 Pazartesi 08:45:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?