31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Zan yuvadan uçmak üzere

Beşiktaş, Gökhan Zan için sezon başında Bordeaux’un önerdiği 4 milyon euroyu kabul etmedi, şimdi zora düştü. Kartal, Zenit tarafından takip edilen oyuncuyu ikna edemiyor

Beşiktaş, Gökhan Zan konusunda köşeye sıkıştı. Siyah-beyazlılarla olan sözleşmesi sona eren futbolcuya Avrupa’nın çeşitli kulüpleri teklifte bulunurken, Kartal’ın yeni sözleşme için önerdiği para, beklentilerin oldukça altında kaldı. Zan’ın, Avrupa Şampiyonası sonrası teklifleri değerlendireceği belirtildi.


Beşiktaş Yönetimi ile sezon bitiminde ilk olarak görüşen ve anlaşamayan Gökhan Zan’ın Menajeri Ceylan Çalışkan, “Biz öncelikle Beşiktaş ile masaya oturmak istiyoruz. Gökhan’a çeşitli teklifler var. Bunların arasında en ciddi olan ise Zenit Petersburg. Fakat kulübüyle bir araya gelerek anlaşma yoluna gitmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.


Gökhan ile yeniden sözleşme uzatmak isteyen Beşiktaş Yönetimi’ne bu futbolcu için, geçen sezon başı Bordeaux’nun 4 milyon euroluk transfer teklifi gelmiş, fakat Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam bu transfere karşı çıkmıştı. Bonservisi şu an elinde bulunan milli futbolcu için siyah - beyazlı yönetimin fiyat artırıp artırmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacağı vurgulandı.

...
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 06:32:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?