28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Zico, Saraçoğlu'nu gezdi

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Arthur Antonios Coimbra Zico, Sarı-lacivertli kulübün saha dışındaki her şeyi mükemmel yapmış olduğunu, bundan sonra kendilerine düşenin saha içinde futbol oynayarak büyüyebilmek olduğunu kaydetti. 

Brezilyalı teknik adam, kulüp binasında yöneticilerle biraraya gelirken, ardından Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı gezdi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zico, Fenerbahçe'nin, her geçen gün kendisini dünyanın en sayılı kulüplerinden biri durumuna getirebilecek çalışmaları yaptığını kaydederek, ''Böyle güzel bir altyapı ve böyle güzel bir stada sahip oldukları için onların adına çok mutluyum. Sahanın dışındaki her şeyi mükemmel yapmışlar. Artık bize düşen görev, bundan sonra sahanın içinde futbol oynayarak büyüyebilmek. Fenerbahçe, büyük sonuçlara imza atacak her türlü şeye fazlasıyla layık. Bu da beni hem duygulandırıyor, hem teşvik ediyor. Bu dakikadan sonra çok büyük sonuçların ve büyük futbolun gelmesi gerekir'' dedi. 

Zico, Japonya'da Türk futboluna karşı büyük bir ilgi olduğunu ve orada bulunduğu dönemde Türkiye Ligi'ndeki maçları izleme olanağı bulduğunu da belirterek, ''Bu güzel stadı orada görme olanağına sahip olmuştum. Fakat burada çok daha iyi gördüm'' diye konuştu. Basın mensuplarının, "Transfer düşünüyor musunuz?" sorularına da Brezilyalı teknik adam, ''Dünyanın her yerinde, transfer sezonunda çeşitli dedikodular konuşulur. Çeşitli futbolcular bir yerlere gider, bir yerlerden gelir. Bunları doğal karşılamak gerekir. Ben şu anda gerçek anlamda takımı yeni buluyorum. Onlarla biraraya geleceğim. Kısa bir zaman içinde başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte en doğrusunu yapmaya karar vereceğiz'' cevabını verdi.
Öte yandan, gezi sırasında Anelka ile ilgili soruya Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu, ''Anelka'da şu anda bir problem yok'' yanıtını verdi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2006 Perşembe 00:29:18
Güncelleme :6 Temmuz 2006 Perşembe 01:52:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?