27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Zico: Agresif değiliz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Konyaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, galip geldikleri için çok mutlu olduğunu söyledi. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, havanın yağışlı olması nedeniyle maçın her iki takım açısından da zor geçtiğini belirtti. 

Takımının maçı kazanma adına tüm isteğini ve gücünü ortaya koyduğunu vurgulayan Zico, ''Bu maç bizim için çok önemliydi. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularımı ortaya koydukları futbol nedeniyle kutluyorum'' diye konuştu. 

Zico, bir gazetecinin Fenerbahçeli oyuncuların maçın son dakikalarında agresif davranışlar sergilediğini söylemesi üzerine ''Ben hiçbir agresiflik görmedim. Ben istek ve mücadele gördüm. Futbolcuların liderliği tekrar elde etmek için ortaya koyduğu isteği gördüm. İki takımın da amacı mücadele etmekti. Biz daha iyi mücadele ettik ve kazandık'' dedi. 

Son günlerde gazetelerde kendisi ile ilgili bazı haberlerin yer aldığını da dile getiren Zico, şunları söyledi: 

''Benim ismimin başka bir takımla anıldığı söylentileri tamamen yalandır. Fenerbahçe taraftarına açıklık getiriyorum, benim herhangi bir menajer aracılığıyla başka bir takımla görüşmem olmamıştır. Benimle doğrudan görüşen tek takım Fenerbahçe'dir ve onun için buradayım. Bunun haricindeki tüm kağıt ve belgeler yalandır. Bazı insanlar benim ismimi kullanarak bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bu tür söylentilerin artık gazetelerde yer almasını istemiyorum.'' 

Zico, Alex'le ilgili bir soru üzerine, ''Alex istekli ve kaliteli bir oyuncu ama bazen istediğini sahaya yansıtamıyor. Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncu'' dedi.

-KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ SAĞLAM-

Konyaspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise maç öncesinde söyledikleri gibi sahada kararlı ve azimli mücadele ettiklerini belirterek özellikle ikinci yarıda rakibe oranla daha baskılı oynadıklarını ifade etti. 

İkinci yarıda son vuruşlarda etkili olamadıklarını biraz da topun kendilerini sevmediğini dile getiren Sağlam, ''Kaçan puana üzülmüyoruz. Çünkü oyunumuzla taraftarın gönül hanesinde puan aldık. İyi mücadele ettik. Ama istediğimiz sonucu alamadık'' dedi. 

Hakemin bazı noktalarda hatalı olduğunu öne süren Sağlam, ''Maçın hakemi ucuz düdük çalmayıp, biraz müsaade etseydi maç daha keyifli olurdu'' dedi.
aa
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 23:14:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?