19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Zico: İki takımda iyi savaştı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Beşiktaş ile yaptıkları derbi mücadelesinde iki ekibin de galibiyet için savaştığını ancak, pozisyon bakımından zayıf geçen maçın beraberlikle sonuçlandığını söyledi.

Maç boyunca hücuma çıkarak pozisyonlar bulmaya çalıştıklarını kaydeden Zico, "İki takım da çok iyi savaştı. Futbolcularımın hepsi savaştılar. Galibiyet için ellerinden geleni yaptılar. Derbiler sinir harbi şeklinde geçer. Daha sakin olan kazanır. Bugün iki taraf da birbirine üstünlük kuramadı" diye konuştu.

Alınan beraberlikle kaybedilen puana Brezilyalı çalıştırıcının ne kadar üzüldüğü yönündeki soruya Zico, "Savaşmasaydık, mücadele etmeseydik, 3 puanı istemeseydik daha çok daha fazla üzülürdüm" şeklinde yanıt verdi.

Zico, Aurelio yerine Deniz'i tercih etmesiyle ilgili bir soruyu da şöyle yanıtladı:

"Şu anda Aurelio'nun yerine oynayan Deniz var. Deniz, her hafta performansını artırıp güzel bir mücadele ortaya koyuyor. Deniz performansına devam ettiği sürece, güzel oynadığı, kalbini koymaya devam ettiği sürece, Aurelio kendine gelecek şansı beklemeye devam edecek."

Brezilyalı çalıştırıcı, Rüştü'nün sakatlanmasının ardından bir kaleci daha almak istediklerini sözlerine ekledi.

UEFA Kupası'nda hafta içi güçlü bir takımla, Palermo ile karşılaşacaklarının hatırlatılması üzerine de Zico şunları kaydetti:

"Kimsenin, kimseden güçlü olduğunu ya da güçsüz olduğunu düşünmüyorum. Kimin ne yapacağını sahada görürsünüz. Şanslarımızın eşit olduğunu düşünüyorum."

a.a
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 22:59:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?