27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Zico: UEFA kupasını alabiliriz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, dünyanın her yerinde teknik direktörlüğün zor olduğunu ifade ederek, ''Her şey olumlu gidiyor, her şey daha iyi olacak ve güzel günler gelecek'' dedi. Fenerbahçe Kulübünün aylık dergisinin kasım sayısında röportajına yer verilen Brezilyalı çalıştırıcı, Fenerbahçe'deki geleceği, takımla ilgili beklentileri ve bazı konularda açıklamalar yaptı. 

Henüz kariyerinin başında olduğunu ifade eden Zico, ''Fenerbahçe bana kapılarını açtı ve güvendi. Ben de bu güvene layık olacağım. Futbolculuk kariyerim gibi teknik adamlık kariyerimi de en yükseğe taşımak istiyorum'' açıklamasını yaptı.

-''GİDİP, GİTMEYECEĞİMİ YÖNETİM BİLİR...-''

Fenerbahçe'ye imza atmadan önce, oluşabilecek bütün zorlukları tahmin ettiğini kaydeden Brezilyalı teknik adam, ''Büyük beklenti büyük baskı getirir. Büyük camialarda olur. Taraftar başarıyı istiyor. Taraftarımızın takımımıza gösterdiği destek çok büyük. Benim istifa edip etmeyeceğimi, gidip gitmeyeceğimi yönetim bilir. Başarılı olursam ve benden memnun olurlarsa kalırım'' dedi.

-''UEFA KUPASI'NI ALABİLİRİZ...''-

Başarı için belli bir zaman vermediğini belirten Zico, kısa süre içinde iyi futbolu sahaya yansıtacaklarını kaydetti. 

Kadrosunun Turkcell Süper Lig ve UEFA Kupası için yeterli olduğunu vurgulayan Zico, ''Ancak mücadele etmek gerekir. Bunu başarabilirsek UEFA Kupası'nı alabiliriz'' şeklinde görüş belirtti.

-''ALEX, PROBLEM DEĞİL ÇÖZÜMDÜR''-

Alex'in, takımına katkı sağlamak için elinden gelen her şeyi yapan bir oyuncu olduğunu kaydeden Zico, ''Alex o kadar akıllı, o kadar zeki ki bu takımda problem değil, çözümdür'' dedi. 

Takım kurarken Türk-yabancı ayrımı yapmadığını belirten Zico, hak eden oyuncuya forma verdiğini ifade etti.
aa
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 21:57:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?