19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Zico Fenerbahçe'yi saldırtacak

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Zico, takımına atak futbol oynatarak başarılı olmayı hedeflediğini söyledi.

Arthur Antunes Coimbra 'Zico' İstanbul'a gelişinde Atatürk Havalimanında sarı lacivertli kulübün resmi televizyonu FBTV'ye verdiği özel röportajda, Fenerbahçe'de çok büyük işler yapmayı arzuladığını söyledi.

Zico, "Fenerbahçe Kulübü'nün muhteşem tarihi için bu yılın çok önemli olduğunun bilincindeyim. Çok güzel sonuçları hep beraber alacağımızı bütün kalbimle diliyorum, ümit ediyorum'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin çok iyi futbolcuları bulunduğunu ve hepsini iyi tanıdığını anlatan Zico, "takımı en iyi yerlere getirebilmek ve iyi futbol oynayabilmek için ekip olarak hep beraber çok iyi çalışacağız" dedi.

Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan Brezilyalı futbolcular Alex, Luciano ve Aurelio'yu çok iyi tanıdığını, ancak zamanının darlığı nedeniyle henüz kendileriyle konuşamadığını anlatan Brezilyalı teknik adam, futbolculuk döneminde forvet oynadığı için felsefe itibariyle eskiden beri hep atak oynamayı ve kazanmayı hedeflediğinin altını çizdi.

Zico, "ekip olarak çok iyi çalışıp, Fenerbahçe taraftarına herşeyden önce çok güzel, atak ve kazanmayı hedefleyen bir futbol sergileyip, başarılara koşmak istiyoruz" diye konuştu.
CNN Türk
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2006 Perşembe 10:10:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?