22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Zico tavan yaptı

Brezilyalı hocanın Fenerbahçe'deki başarısı Avrupa'nın diline dolaşırken, İspanyol basını "Zico'nun rüyası gerçek olmak üzere. Gelecek sezonki adresi İspanya. Çok az kaldı" iddiasında bulundular

İspanyol basını Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'yu yere göğe sığdıramazken, Brezilyalı hocaya olan taliplerin her geçen gün arttığını savundu. 

Gazeteler, "İspanya'da takım çalıştırmayı hayal eden Zico'nun rüyası gerçek olmaya çok yakın" yorumlarını yaparken, sezon sonunda Brezilyalı hocanın büyük olasılıkla İspanya'ya geleceğini iddia ettiler. 

Fenerbahçe'nin, Zico yönetiminde 1.5 yıl içinde adeta zirveye ulaştığını kaydeden gazeteler, takımın başarısında son dönemlerde yapılan kaliteli transferlerin de büyük rol oynadığının altını çizdiler. Özellikle Roberto Carlos'un gelmesinden sonra Fenerbahçe'deki havanın değiştiğini kaydettiler. 

Marca Gazetesi, Beşiktaş'ın Liverpool karşısında aldığı 8-0'lık mağlubiyetin ardından Fenerbahçe'nin PSV'yi yenmesini "çirkin ve güzel" başlığı ile karşılaştırdı. 

Diarioas gazetesi, "Fenerbahçe bir üst tura adım adım yaklaşıyor" başlığını kullandı. Gazete, Zico'nun oynattığı futboldan övgüyle bahsederek "Hocanın gelecek sezonki adresi İspanya. Çok az kaldı" iddiasında bulundu. 

El mundo Deportivo Gazetesi, "Roberto Carlos ve Zico, Fenerbahçe'de tarih yazıyor" başlığı altında sarı-lacivertli kulübün, bu sezon gösterdiği başarıyla Şampiyonlar Ligi'nin en flaş takımı olduğunu ifade etti. 

Sport gazetesi ise, "Fenerbahçe işi ciddiye alıyor" derken, sarı-lacivertli ekibin Avrupa'da şakasının bulunmadığını yazdı. Zico, Alex ve Roberto Carlos'tan oluşan takımın gün geçtikçe bir yıldızlar topluluğuna dönüştüğünü kaydeden gazete, Fenerbahçe'nin Avrupa'nın en güçlü 16 takımı arasına girdiğini, ilk sekize yükselmesinin bile artık normal karşılanması gerektiğini savundu.

Milliyet
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2007 Cuma 14:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?