22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ziya Doğan'dan satışa izin yok!

TRABZONSPOR’DA İnter Toto kelle kurtardı. Başkanı Nuri Albayrak’ın İstanbul’da Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve teknik direktör Ziya Doğan’la birlikte yaptığı toplantıda İnter Toto Kupası maçına kadar hiç bir futbolcunun gönderilmememesi kararı çıktı. Ziya Doğan’ın yapılan toplantıda gidecek ve kalacak futbolcuların ismini de vermediği bildirildi. Toplantıda ayrıca geçen yıl yaşanan başarısızlıkların sebepleri de tartışıldı. Ziya Doğan’ın, bu konuda, “İnter Toto’da oynayacağımız ilk maça kadar takımdan futbolcu gönderilmesi doğru olmaz. Orada her futbolcuya ihtiyaç duyacağım” dediği Albayrak ve Sayitoğlu’nun da bu istemi olumlu bulduğu öğrenildi.

‘TEK YETKİLİ ZİYA DOĞAN’

YÖNETİCİ Abdullah Başer, transferde tamamen Ziya Doğan’ın istekleri doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek “İsimler üzerinde araştırmalarımız sürüyor. Transferi bu sezon geç kalmadan bitirmek istiyoruz. Bir iki futbolcu üzerinde kalmak istemiyoruz. Ziya Doğan, bize alternatifli bir liste sundu. Biz de bu liste üzerinde temaslarımızı sürdürüyoruz.” dedi. F.Bahçeli Serkan Balcı ve Samsunsporlu Adnan’ın 11 Haziran’da resmi imzayı atacağı öğrenildi. Ayrıca kaleci arayışlarını sürdüren yönetimin Sakaryasporlu Martinez, Gaziantepsporlu Hasagic ve Hırvat Pletikosa üçlüsünden birini takıma kazandırmak için girişimlerini sürdürdüğü belirtildi.

YÖNETİMDEN VALİYE ZİYARET

ASBAŞKAN Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Genel Sayman Emin Kahraman ve yöneticiler Abdullah Başer, Muhammet Küçükali, Muzaffer Ermiş ve Günhan Üçüncüoğlu, Trabzon Valisi Nuri Okutan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette stat projelerinin konusunun da gündeme geldiğini açıklayan Asbaşkan Sayitoğlu, “Tesislerimizin havaalanına dahil olma durumu var. Bu konu hakkında bilgi aldık ve müzemizin daha sağlıklı bir ortama taşınması için görüştük. Valimiz de tüm bu konular hakkında bize gereken yardımı yapacağına dair söz verdi” dedi.
Vatan
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2007 Cumartesi 09:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?